Bloesem en Dijkentocht verplaatst naar zondag 2 april

  

Toertocht nr. 1 – 2023
Bloesem en Dijkentocht

Beste leden,

Vanwege het slechte weer is de rit van zaterdag verplaatst naar de zondag. Tijden, startlocatie en route blijven onveranderd. Voor meer informatie zie de eerder gestuurde Fazerflits: https://www.fazer.nl/zaterdag-1-april-bloesem-en-dijkentocht/

Geen gelegenheid om mee te rijden?

Niet getreurd, de data voor de volgende ritten zijn ook al bekend. En wel op:

  • Zondag 23 april: Noord Veluwe-Route
  • Zaterdag 13 mei: Rondom Den-Bosch
  • Zondag 11 juni: Vianen-Waspik-Vianen
  • Zaterdag 2 september: Rondje Mokum
  • Zondag 1 oktober: Rondje Heide een Veluwe

Blijf ook het forum en de agenda op de website in de gaten houden.

 

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.