Tourtocht nr. 5 2020

Zondag 19 juli West – Brabant route

Beste  ,

Een inhaalslag: De West-Brabant route! Hoewel de vakantieperiode is aangebroken leek het ons toch de moeite waard om voor de thuisblijvers en thuiswerkers nog maar een extra motorritje te organiseren in dit Corona-jaar. Aan ongebruikte routes immers geen gebrek. We gaan de West-Brabant route inhalen. Ieder lid kan zich aanmelden, er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Wel graag uiterlijk donderdag 16 juli aanmelden. Dit in verband met de reservering voor de lunch. Vergeet svp niet om je af te melden bij de  als je onverwachts verhinderd bent, of indien je het weer te slecht vindt.

Let op: De basisregels vanuit het RIVM blijven gelden! Zoals de 1,5m afstand, regelmatig je handen wassen en bij verkoudheidsklachten thuis blijven. 


Route informatie

We hebben deze route van Gert Roelofs gekregen, dus kwaliteit is gegarandeerd! De route start bij McDonald’s Oud Gastel, Emmerblok 2, 4751 XE Oud Gastel (tel. 0165-537504), vlak bij Roosendaal. Verzamelen doen we vanaf 9:30 uur. Om 10:30 uur vertrekken we met een volle tank(!) voor het eerste deel van de route van 94 km. Van Roosendaal rijden we in westelijke richting naar Bergen op Zoom. Vandaar zetten we koers in oostelijke richting door het Brabantse platteland naar omgeving Breda. In het plaatsje Made gebruiken we de lunch bij Eetcafé De Steenhoeve, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ Made (tel. 0162-684000). Na de lunch leidt het tweede deel van de route (123 km lang) tussen Tilburg en Breda naar de Belgische grens, die we vervolgens lang, met veel slingerende wegen, blijven volgen, maar niet hoeven te passeren. Het B-deel eindigt bij McDonald’s Roosendaal, Takspui 2, 4706 CM Roosendaal (tel. 0165-555866).
 
We hopen op een grote opkomst! Hopelijk zien we elkaar op de 19e!
(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Belangrijke punten over deze rit:

  • Verzamelen vanaf 09.30.
  • Startpunt: McDonald’s Oud Gastel, Emmerblok 2, 4751 XE Oud Gastel
  • Totale lengte rit: 217 km
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Houdt je aan de spelregels i.v.m. Covid-19
  • Op veel wegen kan het druk zijn. Houd rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Het restaurant kan mogelijk last minute nog wijzigen, houd hiervoor het forum in de gaten voor de laatste wijzigingen!
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.
Eetcafé De Steenhoeve in Made

Meld je aan via site van de AFMCN! Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de agenda op de website zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden), check de berichten op het forum

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

 


Geef een reactie