Tourtocht nr.3 2020

Zaterdag 27 juni Rondje Den Bosch

 

Beste  ,

Ondanks alle Corona-gedoe komen we nu toch lekker op dreef. Dit wordt al de derde rit van 2020; dit keer op zaterdag.We gaan een mooie tocht maken rond Den Bosch. Een bijzondere rit, omdat het start- en eindpunt bij een nieuwe sponsor van onze club, de AFMCN zal zijn. De sponsor is ChromeBurner Motorgear. We zijn op de koffie uitgenodigd voordat de winkel open gaat, zodat we ons gemakkelijk aan het 1,5 meter voorschrift van het RIVM kunnen houden. De grote baas van ChromeBurner zal ons graag een verhaal vertellen over het bedrijf en haar succes. Om je alvast een idee te vormen wat ChromeBurner allemaal te bieden heeft, is een bezoekje aan hun professionele website beslist de moeite waard. Kijk alvast eens even rond in hun webshop voorafgaand aan de rit. Ze hebben veel gerenommeerde merken in het assortiment, en AFMCN-leden krijgen bovendien 10% korting, terwijl de prijzen al concurrerend te noemen zijn. De kortingscode dat gebruikt wordt is Fazer2020 . Deze is nodig om de 10% korting te krijgen. Grijp dus je kans!

Mocht de aanmelding vol zitten, en je wilt echt heel graag willen meerijden, mail naar . Dit betekend NIET dat je mee kunt rijden, maar dan kom je op de reservelijst. Je wordt gebeld als er een afmelding is. Mocht je dus ook niet kunnen na aanmelden, meld je dan af.


Route informatie

We starten en eindigen de rit bij ChromeBurner Motorgear – Touwslager 10, 5253 RK Nieuwkuijk (073-2008020). Na de koffie bij ChromeBurner vertrekken we om 10:30 (volle tank!) voor een route van 209 km, die in twee gelijke delen is verdeeld. Deel A gaat onder Den Bosch door via St. Michelsgestel, Son en Breugel naar Boekel waar we de lunch gebruiken. We zullen proberen te reserveren bij Brasserie De Mouthoeve, Erpseweg 2, 5427 PG Boekel (tel. 0492-792708). Dit kan op het laatste moment nog veranderen, maar dat zullen we ’s morgens dan bij ChromeBurner melden. Na de lunch rijden we voor het B-deel van de route in noordelijk richting naar de Maas. Langs de noordzijde van de Maas steken we bij Oijen de rivier over om noordelijk van Den Bosch weer naar onze nieuwe sponsor te rijden. Wellicht kun je dan meteen je bestelling meenemen.

BELANGRIJK: Houd het Forum tot op het laatste moment goed in de gaten voor het geval er wijziging zijn in start-/lunch-/eindpunt!

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Belangrijke punten over deze rit:

 • Verzamelen vanaf 09.30.
 • Startpunt: ChromeBurner Motorgear – Touwslager 10, 5253 RK Nieuwkuijk (073-2008020).
 • Totale lengte rit: 209km
 • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

Extra mededeling(en)!

 • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
 • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
 • Houdt je aan de spelregels i.v.m. Covid-19
 • Op veel wegen kan het druk zijn. Houd rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
 • Het restaurant kan mogelijk last minute nog wijzigen, houd hiervoor het forum in de gaten voor de laatste wijzigingen!
 • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.
 • Let op! Een beperkt aantal aanmeldingen i.v.m. de Covid-19 maatregelen.

Gemeente Maasdriel

Kasteel in Maasdriel

Meld je aan via site van de AFMCN! Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de agenda op de website zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden), check de berichten op het forum

 

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

 


One thought on “

Geef een antwoord