HERINNERING ALV AFMCN 13 maart – 10.00 uur

  

Beste  ,

Hierbij de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering van dit jaar, traditiegetrouw in maart, maar in verband met de corona-maatregelen dit jaar, anders dan anders, digitaal via een Zoom-seminar.

Agenda en stukken achter inlog

De link en het wachtwoord voor deze Zoom-meeting vind je in de agenda die achter de ledeninlog op de website te vinden is via onderstaande link. Daar vind je ook de notulen van de vorige ALV, de jaarcijfers over 2020 en de begroting voor 2021. Het downloaden van deze documenten werkt hetzelfde als het downloaden van routes en kan via deze link: documenten downloaden. Let op – log eerst in voordat je de link gebruikt!

Planning en werkwijze

De vergadering begint om 10.00 uur, maar je kunt al vanaf 09.30 uur inloggen. Wij vragen jullie nadrukkelijk om eerder dan 10.00 uur in te loggen, zodat we eventuele problemen met inloggen op tijd kunnen verhelpen. Wil je hulp hierbij, stuur dan even een mail naar , en dan springen wij bij.

Willen jullie tijdens de vergadering je microfoon op mute zetten? Wil je iets zeggen tijdens de vergadering dan kun je digitaal je hand opsteken tijdens de vergadering en dan krijg je het woord aan het einde van het agendapunt. Voordat de vergadering begint en tijdens de pauze kun je je microfoon aanzetten en even bijpraten.

Bestuurs- en commissieleden gezocht

Verder zijn we, helaas ook traditiegetrouw, op zoek naar nieuwe bestuurs- en commissieleden, de functies van voorzitter, penningmeester, en tourcommissielid zijn vacant. We vragen je te overwegen om ook op deze manier je steentje bij te dragen aan de club, zodat we mooie ritten, weekends en evenementen kunnen blijven organiseren met de leukste motorclub die er bestaat. Wil je meer informatie stuur ons dan een mailtje of bel ons. De hoeveelheid tijd die je eraan hoeft te besteden valt reuze mee, en je krijgt er blije gezichten na alle mooie ritten voor terug!

Tot de 13e!

Graag zien we zoveel mogelijk mensen zaterdag de 13e. Zet dit keer zelf de koffie en wat lekkers klaar, tot zaterdag!

Hartelijke groeten,

Marloes van Vliet

Secretaris