Routes Hemelvaart weekend

  

Nu het weer wat warmer begint te worden en de eerste clubrit weer is gereden komt ook Hemelvaart dichterbij. Inmiddels staan de routes voor het Hemelvaart weekend op de website onder het kopje Leden-login > Routes (of ga er meteen naartoe via deze link).

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.