za 6 juli: Rondje Mokum

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Gebruikersavatar
bm72736
50 kW
Berichten: 33
Lid geworden op: ma 10 mei, 2021 20:11

za 6 juli: Rondje Mokum

Bericht door bm72736 »

Met deze afwisselend overwegend frisse en natte zomer kunnen we ons voorstellen dat men momenteel van een vakantie elders aan het genieten is. Komende zaterdag staat echter alweer de vierde rit van het seizoen op het programma. En zolang het droog blijft is het eigenlijk prima motorweer, weet ik uit eigen ervaring. Het Rondje Mokum is wat het is: een grote ronde om onze hoofdstad. Dat doen we in de richting van de klok. We gaan daarom eerst zuidwaarts, richting Kagerplassen. Dan rijden langs de duinen van Heemstede noordwaarts richting IJmuiden. Daar passeren we het Noordzeekanaal en hebben we zicht op de staalfabriek. We zetten koers naar Zaandam en daarna via het prachtige Jisperveld naar Purmerend. Monickendam en het idyllische Durgerdam liggen ook op ons pad. Daarna zuidwaarts via Abcoude via de kleine weggetjes naar het eindpunt.

De start is bij Mc Donalds (Zijdelweg 15A, 1187 ZM, Amstelveen). De routetrack (in .gpx formaat) staat achter de leden-login. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er wellicht nog een lunchplek gereserveerd moeten worden, daarom willen we graag op tijd weten wie er gaan deelnemen aan deze rit. En sowieso is het altijd leuk om te zien wie er nog meer mee rijdt. Meld je daarom op tijd aan via de agenda (let erop dat je bent ingelogd op de website anders lukt het niet).

Denk eraan dat we ook gebruik maken van een WhatsApp groep om mededelingen te doen of om last-minute wijzigingen aan elkaar door te kunnen geven. Dit is niet zozeer een vervanging maar meer een aanvulling op het forum. Mocht je gebruik willen maken van deze WhatsApp groep, dan kun je dit aangeven in een mailtje aan het bestuur.
Plaats reactie