26 juni: Sallandse Heuvelrug rit

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Plaats reactie
Gebruikersavatar
bm72736
35 kW
Berichten: 8
Lid geworden op: ma 10 mei, 2021 20:11

26 juni: Sallandse Heuvelrug rit

Bericht door bm72736 »

Als je in de Fazerflits meld dat er een rit gereden gaat worden en dat je daarvoor het forum in de gaten moet houden, dan moet je daar op het forum ook iets over melden... Hier een berichtje waarop de deelnemers zich in een reactie op kunnen aanmelden.

Het heeft even geduurd maar we kunnen nu toch eindelijk gaan rijden. En wel door het prachtige Salandse Heuvelrug en omgeving. Verzamelpunt zal zijn bij ‘t Nieuwe Diekhuus (Bandijk 2a in Voorst) vlakbij Deventer. De route zal net geen 200km lang zijn en zal ons van de Deventer dijken naar de Sallandse Heuvelrug sturen en weer via Zwolle terug langs de dijk naar Deventer.

Het weer ziet er vooralsnog prima uit. Wel wat regen, maar niet veel. Daarnaast is teveel zon ook niet lekker, dus met wat bewolking is het toch fijn rijden?
Gebruikersavatar
bm72736
35 kW
Berichten: 8
Lid geworden op: ma 10 mei, 2021 20:11

Re: 26 juni: Sallandse Heuvelrug rit

Bericht door bm72736 »

Aangezien de Agenda nu online staat op de website (https://www.fazer.nl/index.php/agenda/) kun je jezelf daar aanmelden. Dat werkt in elk geval, ik heb mezelf ook aan kunnen melden. ;-) Mocht dat te ingewikkeld zijn kun je hier (als reactie) in het forum ook nog laten weten dat je mee wilt rijden. Ik heb in elk geval reuze zin om weer een ritje te maken! :enjoy:
Plaats reactie