5 mei: Duin en Bloembollenrit (Nieuw A-deel !!)

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Plaats reactie
FOFO
105,2 kW
Berichten: 113
Lid geworden op: wo 05 mar, 2014 22:56
Locatie: Santpoort-zuid

5 mei: Duin en Bloembollenrit (Nieuw A-deel !!)

Bericht door FOFO »

Na het schitterende Paasweekend en een overbevolkte Keukenhof gaan we het er in de derde tourrit van 2019 op wagen: langs de Keukenhof rijden :scratch: #-o [-o< .... Snel zal het niet gaan, maar laten we hopen dat we er doorkomen en dat er ook nog wat tulpen in de bloei staan. Het voorjaar was immers erg vroeg én warm. We hebben een route uitgezet van 190 km; verdeeld in een A-deel van 90 en een B-deel van 100 km.

LET OP: HET A-DEEL VAN DE ROUTE IS HERZIEN! omdat de sluizen bij IJmuiden afgesloten zijn voor alle verkeer. Download dus de nieuwe track.
LET OP: We nemen in deze route twee keer de pont; bij Beverwijk en bij Nauwerna. Neem dus voldoende KLEINGELD MEE.

Startpunt is de McDonalds, Rhijnhofweg 24, 2342 BB Oegstgeest. We verzamelen met een volle tank :laughing6: vanaf 9:30 uur. Vertrek 10:30 scherp, zodat we de ergste Keukenhof-drukte een beetje voorblijven. Lunch zullen we hebben in Nero Brasserie bar, Breelaan 7, 1861 GC Bergen. Na de pauze gaan we weer naar het zuiden rijden om uiteindelijk in Katwijk te eindigen bij Sunset Boulevard, Boulevard 69, 2225 AG Katwijk Aan Zee. Hopelijk kunnen we daar met een afscheidsdrankje nog van de zon genieten.

De route zou ook "Holland-op-zijn-smalst" hebben kunnen heten. We gaan door de bollenvelden, langs het circuit en over de boulevard van Zandvoort en door de fraaiste stukken duin die in Noord- en Zuid-Holland te vinden zijn. Op de terugweg nemen we ook nog even de heerlijk slingerende wegen rond de polder van de voormalige Schermer. Als de zon een beetje meewerkt wordt het weer een feestdag op de motor.

Meld je aan voor deze prachtige rit.

Groet,
Frank
Gebruikersavatar
Charleyr
105,2 kW
Berichten: 373
Lid geworden op: zo 26 mar, 2006 17:09
Locatie: Hoevelaken

Re: 5 mei: Duin en Bloembollenrit (Nieuw A-deel !!)

Bericht door Charleyr »

https://www.fazer.nl/index.php/2019/04/ ... bollenrit/


LET OP:
1. De lunchplek is gewijzigd i.v.m. niet beschikbaar zijn geplande etablissement. Dit is NIET opgenomen in de beschikbare route bestanden.
Advies is om bij naderen eindpunt Deel A, handmatig te navigeren naar het volgende adres:
Restaurant Duinvermaak: Breelaan 132, 1861 GC Bergen

2. We nemen in deze dagrit twee keer een pontje. Neem dus voldoende KLEINGELD MEE.
Charles Rijken

If it don't fit, don't force it, just relax and let it Go!
Plaats reactie