Openingsrit 22 maart: Gelderland Zuid (OPEN RIT)

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Plaats reactie
FOFO
105,2 kW
Berichten: 119
Lid geworden op: wo 05 mar, 2014 22:56
Locatie: Santpoort-zuid

Openingsrit 22 maart: Gelderland Zuid (OPEN RIT)

Bericht door FOFO »

EIEIEIEINDELIJK……..., het motorseizoen kan weer beginnen! Laten we hopen op een mooi en gezellig motorjaar met veel mooie ritten!
En “keep fingers crossed” dat het Coronavirus geen roet in het eten gaat strooien.

We hebben de openingsrit over bijna 200 km uitgezet in het ons zo vertrouwde rivierengebied. Lekker vroeg in het jaar, zodat we hopelijk nog niet al te veel andere weggebruikers hoeven te passeren. De nodige mensen hebben zich al aangemeld, maar we hopen natuurlijk op een nog veel grotere groep! Startpunt is McDonald’s Meerkerk, Energieweg 118, 4231 DJ Meerkerk.We verzamelen volgens de traditie vanaf 9:30 en vertrekken met volle tank om 10:30 uur. Het eerste deel van 84 km brengt ons naar het lunchrestaurant Brasserie Altena, Waaldijk 39, 6678 MC Oosterhout. Na de lunch, als de spieren weer een beetje zijn losgereden, volgt het tweede deel van 115 km. Dit brengt ons naar het einde van de eerste rit in Brasserie Boven De Rivieren, Hoekeinde 24, 4254 LN Sleeuwijk.

De Gelderland Zuid route gaat door het land van Maas en Waal en dwars door de Betuwe. Hopelijk zijn de bomen al een beetje uitgelopen. Na de start in Meerkerk rijden we oostwaarts om vlak voor Nijmegen te lunchen bij Brasserie Altena. Deze brasserie biedt een prachtig uitzicht over de Waal. Hun lunchkaart is werkelijk uitstekend. Er is voor elk wat wils. Na de lunch rijden we om Nijmegen heen om vervolgens weer westwaarts te keren. Langs Maas en Waal komen we uiteindelijk bij de Boven-Merwede, net onder Gorinchem. Kortom een juweeltje van een rit en hopelijk een prachtig begin van het nieuwe motorseizoen.
Tot zondag 22 maart! Meld je aan op het forum

Groet,
Frank
Gebruikersavatar
Charleyr
105,2 kW
Berichten: 374
Lid geworden op: zo 26 mar, 2006 17:09
Locatie: Hoevelaken

Re: Openingsrit 22 maart: Gelderland Zuid (OPEN RIT)

Bericht door Charleyr »

Charles Rijken

If it don't fit, don't force it, just relax and let it Go!
Plaats reactie