19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Plaats reactie
FOFO
105,2 kW
Berichten: 119
Lid geworden op: wo 05 mar, 2014 22:56
Locatie: Santpoort-zuid

19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door FOFO »

Beste FazerMT-feestvierders,

Op dit forum was al het evenement van het Jubileum-buffet aangekondigd. Je moet je voor het buffet afzonderlijk aanmelden (voor 10 mei!), los van de deelname aan de jubileum-rit zelf! Maar jullie hebben natuurlijk nog wel de traditionele aankondiging van de dagroute zelf tegoed. Hierbij!

LET OP: download de laatste versie van de route (versie 3.0 dd 26-04-2019) :nike: De route is namelijk twee keer aangepast voor zowel het A als B-deel vanwege de verplaatsing van het lunchadres én de locatie voor het buffet.

We hebben voor de leden een route in het midden van het land rond Utrecht uitgezet, zodat het voor iedereen een beetje bereikbaar is. We hopen dan ook op een grote opkomst. De route is niet al te lang met een A-deel van 80 km en een B-deel van 108 km. Zo blijft er hopelijk genoeg tijd over om ook wat bij te praten met clubleden die we minder vaak bij de dagritten ontmoeten.

We verzamelen vanaf 9:30 met volle tank :nike: bij Starbucks De Meern (A12), Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht. Na de koffie vertrekken we om uiterlijk 10:30 uur voor het A-deel van 80 km. We rijden met de wijzer van de klok mee om Utrecht heen via Harmelen, Haarzuilens en Kockengen naar de Vecht. Via de Lage Vuursche bereiken we ons lunchadres: Restaurant De Eemlust, Eemweg 72, 3741 LC Baarn. Na de lunch rijden we om Amersfoort heen, steken de Utrechtse heuvelrug over naar Vianen om nog even lekker de Lekdijk terug te nemen tot Amerongen. Vandaar rijden we naar het Jubileum-buffet bij Camping Meck, Scherpenzeelseweg 7, 3953 MA MAARSBERGEN.

Meld je aan voor de Jubileum-rit en natuurlijk ook voor het buffet!

Groet,
Frank
Gebruikersavatar
FJRob
50 kW
Berichten: 41
Lid geworden op: wo 28 nov, 2018 11:08
Locatie: Noord Brabant

Re: 19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door FJRob »

Voor hen die vanuit het zuiden komen is het wellicht van belang om te weten dat komend weekend van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur de A2 tussen verkeersplein Deil en St. Michielsgestel is afgesloten.
Gebruikersavatar
Rider
72 kW
Berichten: 94
Lid geworden op: do 04 nov, 2004 16:36

Re: 19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door Rider »

Van een local nog wat info over de tankmogelijkheden. Bij de start is een BP te vinden aan de Meerndijk aan de rand van De Meern. Voor de echte zuinige Hollanders is er ook een Esso Express aan de Veltzigt 64 te vinden, is op +/- 2 km van de startlocatie. Is gemiddeld een cent of 5 goedkoper dan de andere pompen in de buurt. Bij de finishlocatie is een Tango te vinden nabij de oprit van de A12.

Zoals Rob al aangaf is de A2 na Deil deels dicht, volgens mij alleen richting het Zuiden!

Tot zondag!
Don't look back!
Gebruikersavatar
Raceblu07
50 kW
Berichten: 26
Lid geworden op: ma 22 feb, 2016 21:01
Locatie: Zoetermeer

Re: 19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door Raceblu07 »

In eerste instantie waren de weersvoorspellingen niet geweldig voor vandaag maar wat hebben we het getroffen! Super mooie dag en een top rit. Van mij mag deze er in blijven.

We hadden een geweldige opkomst voor onze jubileum rit. Voor de leden die zich hiervoor hadden ingeschreven aansluitend een bbq met buffet bij Meck te Maarsbergen. Prima locatie en goed verzorgd (dank je Erwin :-D)

De afgelopen 20 jaren motorplezier binnen de club zijn onder het genot van een hapje en een drankje ruim besproken. Het was super gezellig met de 'oude' :lol: en nieuwe leden. Op naar het volgende feestje haha.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid, de mooi gemaakte rit en de voorrijders voor het 'voorrijden' . Met jullie allen is deze dag geslaagd.
Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen.
Gebruikersavatar
Charleyr
105,2 kW
Berichten: 374
Lid geworden op: zo 26 mar, 2006 17:09
Locatie: Hoevelaken

Re: 19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door Charleyr »

Het was een heerlijke, releaxte en gezellige dag.

Bestuur & Toercommisie, bedankt voor de organisatie en dit smaakt naar meer.
Wellicht wordt volgende jaar op een zelfde wijze het 21 jarig lustrum gevierd, want van mij mag dit elk jaar wel geschieden.
Iedereen bedankt voor de gezellige dag.
Charles Rijken

If it don't fit, don't force it, just relax and let it Go!
Gebruikersavatar
FJRob
50 kW
Berichten: 41
Lid geworden op: wo 28 nov, 2018 11:08
Locatie: Noord Brabant

Re: 19 mei: Jubileum-rit - 20 jaar AFCN-AFMCN !!

Bericht door FJRob »

Sylvia en ik waren pas vanaf de Lunch aanwezig maar hebben daarom niet minder genoten.
Mooie rit en aansluitend een gezellige BBQ die uitstekend verzorgd was.

Bestuur en eventuele andere organisatoren bedankt. :thumbup:
Plaats reactie