WORKSHOP: AFSTELLING VERING !!!

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

FOFO
105,2 kW
Berichten: 108
Lid geworden op: wo 05 mar, 2014 22:56
Locatie: Santpoort-zuid

WORKSHOP: AFSTELLING VERING !!!

Bericht door FOFO »

Michel Risseeuw heeft aangeboden om voorafgaand aan de Brabantse Gezelligheidsrit een workshop te organiseren over het afstellen van de vering van motoren. De opzet is als volgt: Michel geeft eerst de theoretische uitleg :study: :read2: :scratch: over vering en afstelling daarvan aan een ieder die het maar wil horen. Dat begint om 9:00 scherp. Wees dus op tijd als je dat mee wil maken! :salute:
Daarna zal Michel voor maximaal 8 deelnemers aan de toerrit, die de theoretische uitleg ook volledig hebben gevolgd, hun vering met hen gaan afstellen. Vier motoren voor de start van de toerrit en vier motoren tijdens de pauze. In de pauze wordt de afstelling van de vering van de eerste vier motoren geëvalueerd en moeten de eigenaars de theorie zelf in de praktijk brengen door te vertellen wat er naar hun idee moet gebeuren en waarom. Na de rit worden op het eindpunt in Heusden de vier motoren die in de pauze zijn afgesteld geëvalueerd en natuurlijk bijgesteld. :thumbup:

LET OP: Michel werkt NIET aan motoren met elektronisch afstelbare vering (logisch toch?) en iedere deelnemer moet zijn eigen boordgereedschap meenemen voor de afstelling van de vering. :headbang:

Dit is echt een heel genereus aanbod van Michel. En we juichen dit initiatief dan ook van harte toe! Vanzelfsprekend zal het enige flexibiliteit en ook discipline vergen van alle betrokkenen door allereerst op tijd te komen en door de lunch af te stemmen op de noodzakelijke werkzaamheden aan de vering. Volgens mij is er veel belangstelling voor deze workshop, dus wees er snel bij!! De aanmelding zijn al onderweg!!! :cheers: :cheers: :cheers:

Deelnemers kunnen zich opgeven via: michelrisseeuw@home.nl
Plaats reactie