Tourtocht nr.1 2019

Zondag 31 Maart,
De Gelderland – Utrecht route
Openingsrit AFMCN 2019.

 

Beste  ,

Jaaaaaa, …. het feest kan weer beginnen. De eerste toertocht van het nieuwe jaar. Het jaar van ons 20-jarig jubileum!

We hebben een route van 215 km uitgezet in het midden van het land, zodat we hopelijk een grote opkomst hebben. Start- en eindpunt is Restaurant Belvédère, Lekdijk-West 4, 2871 MK Schoonhoven. We verzamelen volgens de traditie vanaf 9:30; vertrekken met volle tank om 10:30 uur. Het eerste deel van ruim 100 km brengt ons naar het bekende Eethuys-Café De Generaal, Lt-Gen Van Heutszlaan 5, 3743 JL Baarn. Het tweede deel is 114 km lang en eindigt dus bij het startpunt van die dag.


Startpunt en evt. extra mededelingen:

  • Verzamelen vanaf 09:30u.
  • Startpunt:  Restaurant Belvédère, Lekdijk-West 4, 2871 MK Schoonhoven.
  • Restaurant Belvédère, is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeer mogelijkheden en een welkomstdrankje is inbegrepen bij de rit! (koffie, thee, frisdrank).
  • Totale lengte rit: 215 km.
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
  • Zorg dat je voldoende kleingeld bij je hebt voor de pontjes!
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

 

Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km)
  • Houdt je aan de Regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen, kan het druk zijn, houdt rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Beschrijving route:

De Gelderland-Utrecht route is een feest der herkenning. Via Woerden rijden we langs een stukje van de Vecht. Vervolgens gaan we via Naarden, Huizen en Eemnes naar ons lunchadres.


Lunch:

De Lunch nuttigen we in Eethuys-Café De Generaal in Baarn. Er is een aparte lunchkaart online beschikbaar, klik op het woord lunchkaart


Na de Lunch

Na de lunch, als we de smaak hopelijk weer wat te pakken hebben, komt er wat serieuzer stuurwerk: Via Austerlitz pakken we een lekker stukje Lekdijk. Tot besluit doorkruisen we het Land van Maas en Waal tot we weer bij de pont van Schoonhoven zijn (Neem dus kleingeld mee!).

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Een hele mooie route! Meld je aan via site van de AFMCN!
Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast weer een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de Agenda op de website  zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden) , check de berichten op de website, het Forum of op de Facebook Ledenpagina van de AFMCN.

 

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur A.F.M.C.N

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Geef een antwoord