Nog plek Dolomieten motorreis 2024

  

Er is nog weer een plek beschikbaar gekomen bij de Dolomieten motorreis. Bij interesse graag een mail sturen naar 

Heb je nog vragen dan vernemen we dit graag, bij voorkeur per mail of via het forum.

Met hartelijke groet,

Michel Risseeuw en Erwin de Ridder

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.