Mededeling: Dolomieten motorreis 2024

  

We hebben recent een afmelding binnengekregen voor de Dolomieten motorreis. Hierdoor is er nog een tweepersoons kamer beschikbaar voor wie nog mee wil. Bij interesse graag een mail sturen naar . Maar let op, het hotel houdt deze kamer maar 14 dagen beschikbaar dus snel reageren is gewenst!

Update: deze kamer is inmiddels alweer geboekt en dus niet meer beschikbaar. Mocht je nog mee willen kun je eventueel nog contact opnemen met het hotel zelf.

Heb je nog vragen dan vernemen we dit graag, bij voorkeur per mail of via het forum.

Met hartelijke groet,

Michel Risseeuw en Erwin de Ridder

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.