Inventarisatie motoren van de leden

  

Sommigen hebben het al gezien: eigenlijk zijn wij als bestuur heel benieuwd naar welke motoren onze leden momenteel rijden en hebben gereden. Enerzijds omdat het jubileumfeest eraan komt en het misschien een leuk item op kan leveren, anderzijds omdat het misschien voor de leden zelf ook leuk is om te weten wat iedereen rijdt. Wat we vooral ook graag willen weten is met welke motor men bij de club terecht is gekomen in het geval men al is overgestapt op een andere merk en/of model.

Onze penningmeester heeft al een boompje opgezet in het nieuwe WhatsApp-kanaal waar al direct massaal op werd gereageerd. Ron gaat bijhouden wie wat rijdt. Aan de overige leden en voor wie nog niet gereageerd heeft dus nog het verzoek even via een mailtje aan of de app-groep te laten weten wat het type motor is wat ze rijden (merk, model en eventueel bouwjaar).

Mocht je nog geen lid zijn van de App-groep, geef het nummer door aan en dan voegen we je meteen toe. Het is trouwens niet verplicht om mee te doen met deze inventarisatie, maar we zouden het wel leuk vinden als er zoveel mogelijk mensen mee doen…

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.