Welkom op de website van de All Fazer – MT Club Nederland

Niet zomaar de website van een motorclub, maar die van een club met een geheel eigen karakter. Jaarlijks worden er voor en door de leden van de A.F.M.C.N. een groot aantal activiteiten georganiseerd. Zo zijn er boeiende toerritten in binnen- en buitenland waaronder twee weekenden in mei en augustus. Soms wordt er ook nog een motorweek door een van de leden georganiseerd. Niet-leden kunnen alleen deelnemen aan een zogenaamde ˜open toerritten”.

Als je een Fazer hebt is lid worden van de A.F.M.C.N. eigenlijk een must! Omdat de productie van de Fazer in 2013 is gestopt hebben wij sinds 2014 besloten om de mogelijke opvolger hiervan, de sportieve Yamaha MT modellen, toe te laten tot de Fazerclub. Omdat er tijdens toerritten diverse andere merken en types motoren meerijden (denk aan gezinsleden en leden die een andere motor hebben gekocht) hebben we met ingang van 2015 het lidmaatschap opengesteld voor iedereen die bij de club wil horen!  Bij voorkeur valt het type motor in de categorie sport/toer.

Omdat we een landelijke club zijn en onze leden (mannen én vrouwen) uit heel Nederland en inmiddels ook België komen is ons forum een belangrijk communicatiemiddel. Dit forum is daarnaast vrij toegankelijk en dit betekent dat iedereen er zijn vragen en opmerkingen kwijt kan. Ook op Facebook zijn we te vinden.

De A.F.M.C.N. is een actieve club die gesponsord wordt door een toenemend aantal bedrijven. Met Yamaha Nederland bestaat een goede relatie die van grote waarde is voor onze club.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte uitgenodigd verder kennis te maken met onze club bijvoorbeeld tijdens een toerrit of via het forum. Schroom niet om vragen te stellen.

Wil je lid worden dan kan dat eenvoudig door een mail met je persoonlijke gegevens te sturen naar:

Na betaling van je contributie kan je deelnemen aan alle activiteiten die wij organiseren!

Vriendelijke motorgroet,

All Fazer – MT Club Nederland

Sponsors