Herinnering: Dolomieten motorreis 2024

  

Zoals eerder aangekondigd wordt er volgend jaar weer een mooie buitenlandreis georganiseerd. De laatste datum waarop je je kunt inschrijven komt echter steeds dichterbij. Dit is nog mogelijk tot uiterlijk 26 mei (zie hier onder). Dus mocht je nog mee willen, schroom dan niet om even een mailtje te sturen en zorg er dan ook voor dat de betaling op tijd binnen is!

Aanmelden

Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus wees er snel bij, inschrijven/reserveren kan tot uiterlijk 26 mei 2023. We beseffen dat dit vroeg is maar om zoveel kamers te reserveren in dit goede en populaire hotel kunnen we helaas niet langer wachten met het vastleggen van de kamers. We hebben het hotel geïnformeerd dat het ook kan zijn dat er deelnemers reeds op zaterdag 22 juni willen aankomen, indien dit voor jou van toepassing is dien je dit ook uiterlijk 26 mei aan te geven via  Het resterende bedrag (excl. de aanbetaling) voor de kamer, afhankelijk van of je zaterdag of zondag aan wil komen dient uiterlijk op 10 april 2024 op de rekening van onze club te staan, in het hotel hoef je dan uitsluitend nog wat je genuttigd hebt en de toeristenbelasting af te rekenen.

Mocht je na mei 2023 interesse hebben om mee te gaan dan dien je zelf contact op te nemen met het hotel om een plekje te regelen. De kamerindeling van de 2-persoonskamers zal na sluitingsdatum vastgesteld worden. Heb je een voorkeur hebt bij wie je op de kamer slaap kun je dit aangeven bij de aanmelding. Mocht je langer willen blijven dan moet je dit met het hotel zelf regelen.

Om jezelf aan te melden stuur je een mail naar 

Je inschrijving is pas definitief als de aanbetaling van 150,- p.p. op de rekening van de club staat!Rekeningnummer; NL10INGB 000.82.38.826 ten name van de All Fazer – MT Club Nederland te Alkmaar, onder vermelding van Dolomieten 2024 + voor- en achternaam.

De aanbetaling dient uiterlijk 26 mei 2023 op de rekening te staan!

Heb je nog vragen dan vernemen we dit graag, bij voorkeur per mail of via het forum.

Met hartelijke groet,

Michel Risseeuw en Erwin de Ridder

 

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.