Gelderland-rit afgelast

Beste ,

Opnieuw zijn de maatregelen aangescherpt vanuit het RIVM. Corona neemt landelijk weer toe. Om deze reden had de toercommissie de Arnhem rit al omgegooid naar de Gelderland rit. Vervolgens zijn er weer nieuwe maatregelen bij gekomen, waardoor hij niet meer in staat zijn deze laatste rit door te laten gaan. De rit van 4 oktober is hierbij afgelast.

We mogen niet in gezelschappen groter dan 4 mensen dingen ondernemen. Voor de duidelijkheid: Een gezelschap is een groep of vereniging die samen ergens aan deelnemen of zich samen ergens ophouden. Een rit voor 4 personen organiseren is niet echt leuk. Daarnaast zitten er weer limieten in de horeca, niet meer dan 30 man binnen, niet meer dan 40 man buiten. Een lunchplek regelen is er ook niet makkelijker op geworden.

Helaas maar waar, ons seizoen eindigt niet leuk zo. Laten wij hopen op een positieve wending gedurende onze rust, zodat we in 2021 een mooi seizoen mogen hebben! Uiteindelijk zijn er dit jaar toch 7 mooie dagritten geweest, en zijn wij naar Sauerland gegaan!

Ik wil iedereen bedanken voor hun geduld, empathie, maar ook de plezier die wij dit jaar gedeeld hebben.

Mocht je vragen hebben of mededelingen, neem gerust contact met ons op. 

 

Namens het bestuur en de toercommissie AFMCN, wensen wij iedereen heel veel gezondheid en sterkte toe.

Geef een antwoord