Beste  ,

Het zal je niet ontgaan zijn, de nieuwe maatregelen van het RIVM. Hierbij hebben zij gezegd dat ALLE evenementen t/m 1 juni afgelast moeten worden waarbij meer dan 3 man aanwezig is.
Het bestuur en de toercommissie, hebben hard nagedacht voor oplossingen. Toch hebben we besloten de knoop door te hakken met slecht nieuws.

Wij zullen de regels van het RIVM opvolgen en alle dag ritten die tot 1 juni gepland zijn, afzeggen. Wij allen balen hier enorm van. Iedereen ervaart dit als erg vervelend, op zijn eigen manier. De één zit thuis opdat hij/zij tot de risicogroep behoort. De ander kan zijn studie niet afmaken. Weer iemand heeft net leuke klussen op werk en dit moet stopgezet worden. Weer iemand kan zijn leven goed volhouden, maar worden alle leuke evenementen afgezegd… En nog wel meer… We kunnen niet meer dan respect hebben voor deze situatie, en hopen dat dit snel voorbij is!

Mocht er een tegenbericht komen, dat de evenementen alsnog mogen doorgaan, laten wij dit z.s.m. weten! Wij zullen hiervoor het RIVM nauwlettend in de gaten houden.

Hoe zit dit met Hemelvaart?

Het volgende… tot 14 dagen voor tijd kunnen wij kosteloos opzeggen en kan je gewoon je geld terug krijgen! Jippie! Wij willen dit nog tot 1 mei aankijken, aangezien het evenement zich in Duitsland plaatsvindt. Wij gaan hoopvol wachten op een positief bericht, maar houdt er rekening mee dat dit dus mogelijk niet door gaat. Houdt de FazerFlits en het forum in de gaten, want hier zal nog een extra mededeling voor komen rond 1 mei.

Ook gaan wij extra informatie navragen over de Dolomieten, aangezien dat dicht bij de 1 juni zit.  Nogmaals, wij balen zelf ook enorm dat dit gebeurd. Want het is inmiddels ge-wel-dig weer om te rijden. Dus: rij voorzichtig, en houdt moed!

Mocht je vragen hebben of mededelingen, neem gerust contact met ons op.

Namens het bestuur en de toercommissie AFMCN, wensen wij iedereen heel veel sterkte toe.

2 thoughts on “

 1. Rob Stienissen

  Hoi, uiteraard dienen we het RIVM te volgen. Dus is het annuleren van evenementen ook voor deze club noodzakelijk. Een goed besluit dus van het bestuur.
  Ik val zelf onder een risicogroep en mijn werkgever laat mij thuis werken (nou ja werken…) en ik kan mijn ouders in het verzorgingshuis niet opzoeken. Geloof me, als het dichtbij je komt zie je de ernst van noodmaatregelen.
  Maar kop op allemaal, houd je aan de voorschriften om dit virus de baas te worden.
  Er zullen vast nog vele mooie evenementen volgen.
  Groetjes Rob

Geef een antwoord