Fazer winteractiviteit 2023

  

Volgens onze inventarisatie was er behoorlijk wat interesse voor een winteractiviteit. Wij zijn daar vanuit het bestuur mee aan de slag gegaan, hebben verschillende opties overwogen en het leek ons een goed idee om met de club naar de motorbeurs 2023 te gaan. Immers, als er één ding is wat onze leden met elkaar verbind is het wel interesse voor alles op motorgebied in de breedste zin van het woord. En dat kun je met je eigen zintuigen gaan ervaren op de motorbeurs, die de afgelopen 2 jaar vanwege de corona pandemie helaas niet is doorgegaan. En wat is dan leuker om dat te doen met een groep mensen met dezelfde passie?

De thema’s dit jaar zijn: explore (denk aan motorvakanties, trainingen, bagageoplossingen, etc.), community (clubs, actiegroepen, stichtingen), customizing, performance (vanuit het maximale uit jezelf halen, competities, rijvaardigheid), innovatie (elektrisch motorrijden, milieuvriendelijke materialen). Dus er is voor elk wat wils om te zien en te beleven. Meer informatie over de motorbeurs vind je op:

Informatie over MOTORbeurs Utrecht

Na afloop van de beurs gaan we gezellig met elkaar eten bij Va Piano (of vergelijkbaar Italiaans restaurant). Wie mee wil kan zich opgeven via de agenda op onze website. Er wordt een betaling vooraf gevraagd van 25 euro per persoon, te voldoen via de volgende betaallink:

ING Betaalverzoek 25 euro: winteractiviteit motorbeurs 2023

De rest van de kosten voor entree en het diner worden betaald vanuit de clubkas.

In het kort:

  • Wat: motorbeurs 2023 en gezellig eten achteraf
  • Wanneer: zaterdag 25 februari, om 12 uur verzamelen
  • Waar: bij de hoofdingang van de Jaarbeurs Utrecht (Jaarbeursplein)
  • Hoe: aanmelden via de agenda op onze website en betaling van 25 euro p.p. op de clubrekening o.v.v. “winteractiviteit” vóór 26 januari 2023

Vragen en/of opmerkingen kun je kwijt in het forum. We hopen jullie te zien de 25e februari!

Namens het bestuur,

Bob Muller
Secretaris All – Fazer MT Club Nederland

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.