Urgent Bestuursleden gezocht!!

  

Belangrijk: Bestuursleden gezocht

 

Beste  ,

 

Een aantal maanden geleden is er een uitvraag gedaan m.b.t  het vervangen van het huidige bestuur. Er is GEEN reactie binnen gekomen en gezien de ernst van de situatie wil ik je vragen om toch mee te gaan denken / participeren over de uitgevraagde rollen binnen het bestuur.

Het scenario dreigt, dat na de ALV van 2019, GEEN bestuur meer actief is, dus ook GEEN club, GEEN tourritten etc. Dit is natuurlijk het worst-case scenario, want het kan en mag niet zo zijn, dat er automatisch wordt gerekend  op de bereidheid van een handjevol leden, die alles in het werk willen stellen om te zorgen dat er elk jaar weer een leuk programma ter beschikking staat.

Voor jullie beeldvorming, jaarlijks zijn een x-aantal leden actief als bestuur / commissielid, zij doen dit al jaren belangeloos en vol enthousiasme.

 • Toercommissie (Frank Ouddeken, Peter Smith, Harry v.d. Stege)
 • Web/Forum commissie (Patrick de Jongh, Rik Binkhorst)
 • Beurs commissie (Rik Binkhorst, Patrick de Jongh))
 • Evenementen commissie (Audrey Geiger)
 • Bestuur (Diana Hellinga, Ada Smith, Charles Rijken)
 • Ad interim Algemeen bestuurslid (Gert Roelofs)

Al met al een hoop vrijwilligers, die steevast elk jaar met allerlei zaken voor de club bezig zijn. Zonder deze vermelde actieve leden, GEEN activiteiten, GEEN actieve club. We hebben leden nodig, die in hun vrije tijd actief iets voor de club / leden willen gaan doen.

Goed, na dit verhaal de stand van zaken omtrent een x-aantal functies en de te verwachte wijzigingen voor het jaar 2019. (onder voorbehoud)

 • Toercommissie (Frank Ouddeken, Peter Smith, Harry v.d. Stege)
 • Web/Forum commissie (Patrick de Jongh, Rik Binkhorst)
 • Beurs commissie (Ada Smith, Rik Binkhorst, *Denise Hoogerwerf)
 • Evenementen commissie (Audrey Geiger)
 • Ad interim Algemeen bestuurslid (Gert Roelofs)
 • Bestuur ?

Zoals je ziet staat er een vraagteken achter het bestuur. Mede als gevolg van een aantal persoonlijke omstandigheden en het bereiken van de ambtstermijnen zijn er een x-aantal bestuur functies vacant.

 • Penningmeester (vacant per 1-03-2019
 • Secretaris (vacant per 1-03-2019)
 • Voorzitter (* vacant per 1-03-2019)

*Denise Hoogerwerf zal, naast het actief deel nemen in de beurscommisie,  mogelijk de functie van voorzitter gaan vervullen, daar zijn wij momenteel nog mee bezig. Let wel, dat Denise nog een zeer prematuur lid is en heeft aangegeven, dat de club haar zeer goed ligt en dat de functie van voorzitter ook matched met hetgeen zij in haar studie aan het volgen is. Als huidige voorzitter van de club, zal ik alles in het werk stellen om Denise in te gaan werken en ook evt. waar nodig te gaan begeleiden. De club heeft behoefte aan een “frisse, verjongende” blik, dus ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst er zonnig uit ziet!

Het is niet zo, dat ik per 1-03-2019 helemaal stop met de club, maar mij meer op de achtergrond wil gaan begeven en wil gaan meehelpen met een aantal zaken.

Neemt niet weg, dat wij dus nog zoekende zijn naar de functies van Penningmeester en Secretaris. Laten we duidelijk zijn, dat ervaring geen pré is, als je het hebt is het meegenomen.
Heb je geen ervaring, nou dan is dit toch een mooie gelegenheid om ervaring op te gaan doen. Je hoeft ook geen “senior” lid te zijn, elk lid is welkom. Ik weet zeker dat je wordt bijgestaan en geholpen, dus schroom niet en geef je op of informeer eens hoe e.e.a. functioneert binnen de club.

Uiteraard kan / mag je op alle 3 de bestuurlijke functies reageren, want dat is conform de statuten!

Heb je zin om een actieve bijdrage te leveren, ben je enthousiast, spontaan, sociaal ingesteld en niet vies om “figuurlijk” je handen vuil te maken, meld je dan aan en stuur een mail naar:
of . Wij nemen persoonlijk contact met je op!

Bij voorbaat dank voor je reactie,

Met vriendelijke groet, Charles Rijken, Voorzitter All Fazer-MT Club Nederland