Extra FazerFlits Motoshare aanbieding!

  

Extra FazerFlits, 26-03-2018

Aanbieding voor AFMCN Leden!

Huren via

 

Beste  ,

Wij proberen om je mailbox niet al teveel te gaan belasten, met allerlei mails van de A.F.M.C.N. In principe doen wij niet aan reclame, behalve als er als tegenprestatie, voordeel te verkrijgen is voor de leden. Wij denken, dat het mes aan 2 kanten snijdt. Mocht je een interessante aanbieding voor de leden kunnen organiseren, neem dan even contact op met het bestuur.


Via de website van MotoShare kunnen liefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren. Huren direct van de eigenaar, gaat dat wel goed? Bert vindt van wel, hij huurde de Triumph Explorer van Dolf voor een leuk ritje door Limburg. Normaal huurt hij via een traditioneel verhuurbedrijf maar besloot deze keer om het via MotoShare te doen.

Ik vond de ervaring absoluut aan te raden. Het contact met de verhuurder verliep erg soepel. Dolf was een erg vriendelijke man en gaf goede tekst en uitleg. Hij had zelf een instructieboekje voor me uitgeprint. We liepen samen een rondje om de motor om alles door te nemen, ook bij het terugbrengen. Ook is het contact met een andere liefhebber leuk, want je hoort dan de persoonlijke verhalen.

Zou jij graag eens een andere motor willen uitproberen? Misschien een nieuwe Yamaha? Of staat jouw motor eventjes in de Garage en wil je toch op een mooie dag een lekker ritje rijden? Speciaal voor de leden van de AFMCN geeft MotoShare €10 korting op je eerst volgende rit. Interesse? Bekijk dan het hele aanbod motoren op MotoShare.

Verhuren via MotoShare

Heb je een eigen motor? Verhuren is all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Ton Brinkel, secretaris van BMW Club Nederland en ervaren motorrijder, heeft sinds eind 2016 zijn BMW R1200GS Adventure op MotoShare staan. Na 1 jaar wist Ton via MotoShare wel €3.200 te verdienen, daarmee kon hij niet alleen alle kosten voor zijn BMW betalen maar ook nog eens €1.600 in zijn zak stoppen. Ton had aan het begin natuurlijk moeite met het verhuren van zijn motor, maar hij voelde zich al gauw gemakkelijk na alle prettige ervaringen.

“In het begin was het wennen, want je weet niet wat voor soort mensen je over de vloer krijgt. Maar omdat mijn contacten altijd prettig waren, word je er snel makkelijker mee. Ik vind het leuk dat mensen altijd zo enthousiast zijn, de glimlach en de verhalen die je achteraf te horen krijgt.”

Wil jij je motorrijd kosten terug verdienen? Bereken hier wat jij kan verdienen met jouw motor!

 

 

 

 

 

Geef een antwoord