Enquête beschikbaar tot aanstaande zondag!

Beste ,

In de vorige mededeling was er een link naar een enquête gedeeld. Middels deze enquête willen wij graag alle leden benaderen, zodat we van alle actieve, maar ook de minder actieve leden weten wat er speelt en wat zij belangrijk vinden. Bijna 50 mensen hebben meegedaan ondertussen. Het gaat over de dag- en buitenlandritten, sociale aspecten, de contributie, evenementen enzovoort! Het kost niet veel tijd, hoogstens 5 minuten om de vragen in te vullen. Het leuke van alles is, er worden enkele prijzen verloot onder de leden die meegedaan hebben. Let op! Dit is dus echt alleen voor leden van de All Fazer – MT Club Nederland.

Welke prijzen zijn er? Je kunt kans maken op een F-lite MegaLight 140 thermoshirt, een Muc-Off Bike Care Essentials Kit en een Nuvoclean Helmetfresh Natural Helmreiniger. Dat is niet verkeerd, toch? Deze prijzen worden 100% gesponsord door Chromeburner. Mocht je nou het thermoshirt winnen, betekent het dat het in jouw maat geleverd wordt! Zou anders ook een beetje lullig wezen als je je prijs niet past. 🙂

Link naar enquête:   https://www.survio.com/survey/d/R5D4N5J1U3A9P8K6T

Wachtwoord:        –  (verlopen)

Mocht je vragen hebben over de enquête, dan kun je een mail sturen naar en wij zullen deze proberen z.s.m. te beantwoorden. Je kunt de enquête invullen t/m zondag 21 februari, daarna gaan wij alle meningen op een rijtje zetten. De meningen zullen anoniem op de ALV gedeeld worden. Ook de winnaars van de prijzen worden dan bekend gemaakt. Deze ALV zal via Zoom gehouden worden op zaterdag 13 maart in de ochtend! Hierover volgt nog verder informatie.

Geef een antwoord