Reminder ALV 2024

  

Beste leden,

Tijd vliegt, dus bij deze nog maar even een reminder: zaterdag 9 maart 2024 is er weer de algemene ledenvergadering (ALV), ditmaal net als vorig jaar in Woudenberg bij uitspanning Schimmel 1885. We moeten uiterlijk 5 maart het definitieve aantal deelnemers doorgeven dus wie zich nog niet heeft aangemeld, graag uiterlijk op 5 maart.

Jullie worden verwacht om 10 uur voor de start van de vergadering. Na de vergadering is er een gezamenlijke lunch met alle gelegenheid om bij te praten. In verband met de organisatie is het belangrijk dat je je vooraf aanmeld (uiterlijk op 5 maart) via het email adres , graag even vermelden met hoeveel personen je komt en of je gebruik wilt maken van de lunch.

Agenda

De definitieve agenda voor de ALV zal kort tevoren bekend worden gemaakt via een Fazerflits. Tijdens de ALV zullen ook de toerritten voor komend seizoen wordt gepresenteerd.

Discussieronde

Ons ledenaantal is de laatste jaren al flink afgenomen, de ritten worden minder bezocht dan vroeger maar de harde kern van de club blijft hardnekkig deelnemen aan allerlei activiteiten en het enthousiasme is er niet minder op geworden. Daarom vragen we jullie om alvast na te denken over de koers en identiteit van de club, omdat we hier binnen de ALV middels een discussieronde extra aandacht aan willen besteden.

Nogmaals in het kort:

We hopen weer veel leden te mogen verwelkomen op de ALV!

Namens het bestuur,

Bob Muller
Secretaris All – Fazer MT Club Nederland

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.