Agenda ALV 2024

  

Deze is niet heel spannend, de agenda van de ALV is als volgt:

 1. Opening, agenda en mededelingen
 2. Notulen van 2023
 3. Financiën: financieel overzicht, kascommissie, begroting 2024, contributie
 4. Bestuur
 5. Commissies
  • Communicatie en Social Media
  • Tourcommissie
 6. Evenementen
  • Dolomieten 2024
  • 25 jarig jubileum
 7. Discussieronde
 8. Rondvraag en sluiting, lunch

Namens het bestuur,

Bob Muller
Secretaris All – Fazer MT Club Nederland

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.