Tourtocht nr.1 2020

Zondag 7 juni Lek-Apeldoorn rit

 

Beste  ,

7 juni: Dé openingsrit van het seizoen, Lek-Apeldoorn route! Deze dagtocht is een klassieker! Aan bochten geen gebrek. Hopelijk werkt het weer ook nog een handje mee. En eindelijk is het verbod op samenscholing versoepeld en mogen wij weer in groepen samenkomen, mits op 1,5m van elkaar! Er zijn voor, tijdens en na de rit nog wel enkele spelregels opgesteld, klik hier

Daarnaast is deze rit ondertussen ook al vol gereserveerd! Er zijn momenteel 18 aanmeldingen ontvangen. Mocht je nou echt heel graag willen meerijden, mail naar . Dit betekend NIET dat je mee kunt rijden, maar dat wij je in gedachte houden als er een afmelding is.


Route informatie

Wij beginnen in Meerkerk bij de McDonald. De tocht is 224km lang. In de buurt van Hoenderloo, na circa 100km is de lunch gepland. De exacte locatie is momenteel nog onbekend. Deze wordt nog bekend gemaakt op het forum. Het eerste deel van de tocht gaat langs de noordkant van de Lek naar Amerongen. Na de lunch gaan we door bosrijk gebied ten zuiden van Apeldoorn, via Veenendaal naar de zuidzijde van de Lek en zo weer terug naar ons startpunt van die ochtend.

Vanwege de nog geldende horeca-beperkingen en de verplichting tot reserveren (als je binnen wilt zitten) is deelname aan deze tocht beperkt tot maximaal 18 personen. Wees dus snel als je belangstelling hebt in deelname aan deze fraaie rit en elkaar weer bij te praten.

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Belangrijke punten over deze rit:

 • Verzamelen vanaf 10.00.
 • Startpunt: McDonald’s Meerkerk, Energieweg 118, 4231 DJ Meerkerk (tel. 0183-351704).
 • Totale lengte rit: 224 km.
 • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

Extra mededeling(en)!

 • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
 • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
 • Houdt je aan de spelregels i.v.m. Covid-19
 • Op veel wegen, kan het druk zijn, houdt rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
 • Het restaurant is nog niet bekend, houd hiervoor het forum in de gaten voor de laatste wijzigingen!
 • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.
 • Let op! Een beperkt aantal aanmeldingen i.v.m. de Covid-19 maatregelen.

Meld je aan via site van de AFMCN! Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de agenda op de website zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden) , check de berichten op het forum

 

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

 


Geef een antwoord