Zondag 7 april Heuvels en Dijken

  

Toertocht nr. 1 – 2024
Heuvels en Dijken

Beste leden,

Nu de paasdagen weer (zo goed als) achter de rug zijn kijken we uit naar leuke clubritten. Aanstaande zondag staat de eerste rit van het seizoen weer op het programma. De route brengt ons over de heuvels van de Utrechtse Heuvelrug, over de Wageningse Berg en lang de dijken van de Nederrijn en de Waal. We rijden langs de randen van de Betuwe. Kortom, we zien de mooiste stukken van wat Midden-Nederland te bieden heeft.

De start is bij Mc Donalds Veenendaal. De routetrack (in .gpx formaat) staat achter de leden-login. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er wellicht nog een lunchplek gereserveerd moeten worden, daarom willen we graag op tijd weten wie er gaan deelnemen aan deze rit. En sowieso is het altijd leuk om te zien wie er nog meer mee rijdt. Meld je daarom op tijd aan via de agenda (let erop dat je bent ingelogd op de website anders lukt het niet).

Denk eraan dat we ook gebruik maken van een WhatsApp groep om mededelingen te doen of om last-minute wijzigingen aan elkaar door te kunnen geven. Dit is niet zozeer een vervanging maar meer een aanvulling op het forum. Mocht je gebruik willen maken van deze WhatsApp groep, dan kun je dit aangeven in een mailtje aan het bestuur.


Belangrijke punten over deze rit:

  • Verzamelen vanaf 09.30
  • Startpunt: Mc Donalds Veenendaal (Nieuweweg Noord 266, 3905 LX Veenendaal)
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
  • Lunchplek: nog te bepalen
  • Probeer ten alle tijden het forum (of de WhatsApp groep) in de gaten te houden voor updates over de rit!

Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit! (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen kan het druk zijn. Houdt rekening met de mede weggebruikers (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind, etc. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Blijf ook het forum en de agenda op de website in de gaten houden.

 

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.