Tourtocht nr.2 2020

Zondag 14 juni Veluwe-IJssel route

 

Beste  ,

14 juni: De tweede rit van dit jaar is wederom een ware schoonheid. Het is een zeer gevarieerde rit met bos, prachtige boerderijen en ruim rivierenlandschap, kortom bochten dus! Deze fraaie route is aangeleverd door Roy, de vriend van Denise. Hopelijk werkt het weer ook nog een handje mee, al was de rit van gisteren ook een succes! Namens de toercommissie en het bestuur bedanken wij allen voor het houden aan de richtlijnen! Super!!

Mocht de aanmelding vol zitten, en je wilt echt heel graag willen meerijden, mail naar . Dit betekend NIET dat je mee kunt rijden, maar dan kom je op de reservelijst. Je wordt gebeld als er een afmelding is. Mocht je dus ook niet kunnen na aanmelden, meld je dan af.


Route informatie

We starten en eindigen de rit bij het Van der Valk Hotel Apeldoorn – Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn (tel. 055-5414455). Het eerste deel van de route rijden wij door de bossen in Hoenderloo en over dijken langs de IJssel naar de lunchplek. De beoogde lunchplek is de Waardige Waard, Dorpsstraat 23, 7391 DC  Twello. Het tweede deel van de route gaan wij via vliegveld Teuge naar de heide, maken we een uitstapje in Elspeet om vervolgens via Hoog Soeren terug te rijden naar het eindpunt. De tocht is bijna 200km lang.

BELANGRIJK: Houd het Forum tot op het laatste moment goed in de gaten voor het geval er wijziging zijn in start-/lunch-/eindpunt!

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Belangrijke punten over deze rit:

 • Verzamelen vanaf 10.00.
 • Startpunt: Van der Valk Hotel Apeldoorn – Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn (tel. 055-5414455)
 • Totale lengte rit: 200km
 • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

Extra mededeling(en)!

 • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
 • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
 • Houdt je aan de spelregels i.v.m. Covid-19
 • Op veel wegen, kan het druk zijn, houdt rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
 • Het restaurant is nog niet bekend, houd hiervoor het forum in de gaten voor de laatste wijzigingen!
 • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.
 • Let op! Een beperkt aantal aanmeldingen i.v.m. de Covid-19 maatregelen.


Meld je aan via site van de AFMCN! Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de agenda op de website zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden) , check de berichten op het forum

 

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

 


One thought on “

Geef een antwoord