Zondag 1 oktober Rondje Heide en Veluwe

  

Toertocht nr. 6 – 2023
Rondje Heide en Veluwe

Beste leden,

Zondag 1 oktober is alweer de laatste rit van dit seizoen. Het is een mooie route in het prachtige gebied tussen Apeldoorn, Arnhem, Ede en Nunspeet. De start is (in tegenstelling tot wat in de agenda staat vermeld) bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel Ugchelen. De routetrack (in .gpx formaat) staat achter de leden-login. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er wellicht nog een lunchplek gereserveerd moeten worden, daarom willen we graag op tijd weten wie er gaan deelnemen aan deze rit. Sowieso is het altijd leuk om te zien wie er nog meer mee rijdt. Meld je daarom op tijd aan via de agenda (let erop dat je bent ingelogd op de website anders lukt het niet).

Nieuw dit seizoen is dat we ook gebruik maken van een WhatsApp groep om mededelingen te doen of om last-minute wijzigingen aan elkaar door te kunnen geven. Dit is niet zozeer een vervanging maar meer een aanvulling op het forum. Op de ALV hebben veel leden uitgesproken dat er behoefte was aan deze vorm van communicatie. Mocht je gebruik willen maken van deze WhatsApp groep, dan kun je dit aangeven in een mailtje aan het bestuur. Let op: net als bij veel andere WhatsApp groepen, wees terughoudend in het plaatsen van berichten. Discussies en gezellige kletspraat graag voeren op het forum. Aanmelden voor een rit altijd via de agenda (ook in verband met de verzekering).


Belangrijke punten over deze rit:

  • Verzamelen vanaf 09.30
  • Startpunt: Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
  • Lunchplek: nog te bepalen
  • Probeer ten alle tijden het forum (of de WhatsApp groep) in de gaten te houden voor updates over de rit!

Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit! (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen kan het druk zijn. Houdt rekening met de mede weggebruikers (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind, etc. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Blijf ook het forum en de agenda op de website in de gaten houden.

 

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.