VERPLAATST! Zaterdag 2 oktober ChromeBurner Brabant-rit

  

Toertocht nr. 9 2021

Zaterdag 2 oktober ChromeBurner Brabant-rit

Beste ,

De laatste clubrit van 2021 alweer! Wat is het jaar weer snel voorbij gegaan…. Sla je slag nu het nog kan!

In verband met de openingstijden van onze clubsponsor ChromeBurner Motorgear hebben we de afsluitingsrit van het jaar 2021 moeten verplaatsen: op zaterdag 2 oktober wordt deze dagtocht gereden! De agenda op de site van de AFMCN is hierop al aangepast, zodat je je gewoon op de normale manier kunt aanmelden voor deelname. Aangezien ChromeBurner op zaterdag de deuren opent om 10:00 uur verzamelen vanaf dat moment bij het startpunt: ChromeBurner Motorgear, Touwslager 10, 5253 RK Nieuwkuijk. We kunnen dan de mooie winkel van ChromeBurner bezoeken en wellicht nog een gedroomde aankoop doen voor de winter of het nieuwe motorjaar. Chromeburner heeft toegezegd te zorgen voor koffie met een lekkere Brabantse hap daarbij. Om voldoende tijd te hebben voor het winkelen zullen we deze keer om 10:45 uur vertrekken. Iets later dan normaal, dus zorg dat je vooraf hebt getankt!! Dat kan in de buurt. Na de start in Nieuwkuijk rijden we in een wijde boog boven Eindhoven langs tot aan Venray om koers te zetten naar ons lunch-adres Koffiehuis Ons Moe, Grotestraat 10-A, 5841 AB Oploo. De menukaart is gevarieerd en verraadt Brabantse gastvrijheid. Na de lunch doorkruizen we het Brabantse land via een aantal mooie wegen. Bovenlangs Tilburg, gaan we vervolgens om Kaatsheuvel heen om nog een afscheidsdrankje te gebruiken in het fraaie Heusden bij Eetcafe Havenzicht, Vismarkt 2, 5256 BC Heusden. Daarmee sluiten we het seizoen 2021 af.

BELANGIJK: Meld je SVP uiterlijk zondag 26 september aan voor deze rit, zodat ChromeBurner tijdig in staat is onze komst voor te bereiden. Doe dit via de Agenda.

De weersvoorspelling voor 2 oktober zijn op dit moment gunstig en stabiel, dus laat deze kans op een mooi besluit van dit motorseizoen niet aan je voorbij gaan.

Meld je aan via de Agenda

496. Wandelen in Oploo

Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst!

Belangrijke punten over deze rit:

  • Verzamelen vanaf 09.30
  • Startpunt: ChromeBurner Motorgear, Touwslager 10, 5253 RK Nieuwkuijk (T 073-200.8020)
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
  • Lunchplek: Koffiehuis Ons Moe, Grotestraat 10-A, 5841 AB Oploo (T 0485-383.429)
  • Eindpunt: Eetcafe Havenzicht, Vismarkt 2, 5256 BC Heusden (T 0416-662.723)
  • Probeer ten alle tijden het forum in de gaten te houden voor updates over de route en/of lunchplek!
Tankstations in de buurt van het startpunt Tankstations in de buurt van het startpunt Actuele weersinformatie startpunt Actuele weersinformatie startpunt

Koffiehuus Ons Moe | Ons Moe


Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Houdt je aan de regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen kan het druk zijn. Houd rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Home - ChromeBurner