Wij mogen weer!

  

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe maatregelen vrijgegeven. Vanaf 1 juni komen er versoepelingen. Dit keer is het wél positief nieuws voor ons, want wij kunnen de dagritten weer organiseren. Joepie! De restaurants gaan open voor een beperkte groep mensen, wat ons weer veel ruimte geeft in organiseren. Maar! Er zijn wel enkele regels waar wij ons aan moeten houden. Deze worden opgevolgd!

De regels:

  • De 1,5m wordt nog altijd gehandhaafd! De personen die zich hier niet aan houden, kunnen een bekeuring krijgen. Houdt er rekening mee dat de ene gemeente strenger controleert dan de andere. Mochten de personen hierop bekeurd worden, houdt er rekening mee dat wij als organisatoren ook een bekeuring kunnen krijgen. Wij kunnen €4000,- boete krijgen!! Mocht dit gebeuren, kan het nog wel eens einde verhaal zijn voor onze mooie club. Let er dus op, ook bij elkaar en zeg er eventueel wat van.
  • We stellen een limiet van 18 aanmeldingen per rit! De ritten zijn opnieuw ingedeeld, en alle aanmeldingen zijn weg. Er mogen dus niet meer dan 18 mensen mee. Ook degene die achterop de motor zit, moet zich aanmelden. Maar waarom 18?
  • Wij gaan met niet meer dan 6 in een groep rijden. 6×3=18. Dit ook i.v.m. het organiseren van restaurants. Houdt er dus rekening mee dat er misschien meer voorrijders nodig zijn!
  • Kom niet eerder dan een half uur van tevoren! Als wij om 10.30 uur gaan rijden, wees er dan niet voor 10 uur.
  • Het startpunt wordt georganiseerd en gereserveerd door ons. Meld je daarom aan!
  • De lunchplek kan opgesplitst worden naar 2 plekken, houdt hier rekening mee. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het restaurant.
  • De geplande eindpunten komen te vervallen. Deze gaan wij niet organiseren en reserveren. Vaak haken mensen iets eerder af. Dan reserveren wij meer dan er uiteindelijk op komen dagen. Wij rijden wel naar een parkeerplek o.i.d, zodat de groep daar ter plekke kan afspreken we wat doet.
  • Kunnen wij geen reserveringen regelen bij een restaurant, komt de rit te vervallen. Houdt hiervoor het forum in de gaten!
  • Meld je aan vóór dinsdag 23.59 uur in de week van de betreffende rit. Stel: Zondag 7 juni is de Lek Apeldoorn rit, dan moet je je aanmelden voor dinsdag 2 juni 23.59 uur. Dan kunnen we vanaf woensdag een restaurant reserveren. Als je je daarna aanmeldt, telt deze niet meer mee.

Het aanmelden is dus echt belangrijk om mee te doen. Mocht je nou niet kunnen, maar je hebt je wel aangemeld, mail dan de . Probeer dit wel zoveel mogelijk te voorkomen.

Je mag je vanaf nu al aanmelden en de ritten in de agenda zetten voor jezelf. Probeer je echt aan deze regels te houden, om te zorgen dat het voor ons gemakkelijker is met organiseren, en dat er geen boete geriskeerd wordt. Zo houden wij het leuk voor iedereen.

Mochten er vragen of opmerkingen wezen, mag je een mail sturen naar .

Namens het bestuur en de toercommissie AFMCN, wensen wij iedereen heel veel sterkte toe, maar vooral nu ook een hele plezierige tijd in de start van ons seizoen!