Versoepelde toelating voor nieuwe leden!

  

Op de op zaterdag 7 maart 2015 gehouden Algemene Leden Vergadering in Amersfoort hebben de aanwezige leden een open discussie gevoerd over het lidmaatschip en het toelaten van nieuwe leden tot onze club. Omdat Yamaha nagenoeg gestopt is met het type Fazer (alleen de FZ8 is nog verkrijgbaar) wordt het als club haast onmogelijk om ons daaraan te blijven vastklampen. We hadden de club al opengesteld voor alle Yamaha MT type motoren maar gaan nu nog een hele stap verder. Het gaat iets te ver om alle gesproken tekst van die dag hier te typen :evil3: , maar in grote lijnen komt het hier op neer;

Waar gaat het binnen de club hoofdzakelijk om? Nou, dat is eigenlijk toch wel simpel: Dat we met elkaar in één of meerdere groepen onszelf vermaken en plezier hebben tijdens toerritten en buitenlandse motorweekenden. Alle huidige leden zullen dat beamen. Bijna iedereen die wel eens is meegegaan tijdens een toerrit of een weekend zien we vaker terug. Sommigen dachten eraan om een andere motorfiets te kopen maar bleven toch bij de Yamaha Fazer omdat ze de onderlinge gezelligheid niet wilden missen. Een paar jaar terug hebben we daarom al besloten dat leden die overstappen op een ander merk of type motorfiets gewoon lid kon blijven indien gewenst.
Tijdens de eerder genoemde ALV is er unaniem gekozen voor het volgende:
Iedere motorrijder met welk merk motor dan ook die in de klasse “sportieve toermotoren” kan worden ondergebracht kan lid worden van onze club en daardoor meerijden/meegaan met onze ritten en evenementen.

In principe stellen we hier geen voorwaarden aan, maar laat het duidelijk zijn dat we geen raceclub zijn en ook geen rijders die met zoveel mogelijk herrie door het dorp willen brullen / ploffen. [-X

Denk je dat je jezelf bij ons wel thuis zult voelen meldt je dan aan als lid (klik op de homepage in het hoofdmenu op “Lid worden”) of rijdt voor 5 Euro eens een toerrit met ons mee om te kijken hoe het is! Dit jaar staan er 10!! op de agenda (voor details zie hoofdmenu op de homepage), daar zal er vast wel 1 van bij jou in de buurt zijn. Indien je daarna lid wordt , wordt de betaalde bijdrage verrekend, zo zijn we dan ook weer … :thumbup:

Misschien tot binnenkort? Of wil je eerst nog wat vragen? Mail gerust, voor de emailadressen, zie de pagina “bestuur” .