Secretaris gezocht!!

  

Belangrijk: Secretaris gezocht

Beste  ,

Vorig jaar is er een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester in het bestuur gekomen. Helaas was er voor 2019 niet iemand anders beschikbaar voor de rol als secretaris. Ada heeft trouw haar rol als secretaris ook in 2019 uitgevoerd, maar Ada geeft aan dat het nu is écht tijd voor iemand anders voor in 2020.

Vorig jaar was er een kans dat er helemaal geen bestuur meer aanwezig zou zijn als niemand zich had aangemeld! Voor komend jaar is er dus de kans dat er geen secretaris aanwezig is. Dat zou het voor het nieuwe bestuur heel moeilijk maken. Daarom vragen wij, alsjeblieft, of er iemand is die deze rol kan uitvoeren. Want het kan en mag niet zo zijn, dat er automatisch wordt gerekend op de bereidheid van een handjevol leden, die alles in het werk willen stellen om te zorgen dat er elk jaar weer een leuk programma ter beschikking staat.

Voor jullie beeldvorming, jaarlijks zijn een x-aantal leden actief als bestuur / commissielid, zij doen dit al jaren belangeloos en vol enthousiasme. In 2019 was deze rolverdeling als volgt:

  • Toercommissie (Frank Ouddeken, Peter Smith, Harry v.d. Stege)
  • Web/Forum commissie (Patrick de Jongh, Rik Binkhorst)
  • Beurs commissie (Rik Binkhorst, Ada Smith))
  • Evenementen commissie (Audrey Geiger)
  • Bestuur (Michel Meertens, Ada Smith, Denise Hoogerwerf)
  • Ad interim Algemeen bestuurslid (Gert Roelofs)
  • FazerFlits (Charles Rijken)

De rol als secretaris was al vacant vanaf 01-03-2019!!

Laten we duidelijk zijn, dat ervaring geen pré is, als je het hebt is het meegenomen.

Heb je geen ervaring, nou dan is dit toch een mooie gelegenheid om ervaring op te gaan doen. Je hoeft ook geen “senior” lid te zijn, elk lid is welkom. Ik weet zeker dat je wordt bijgestaan en geholpen, dus schroom niet en geef je op of informeer eens hoe e.e.a. functioneert binnen de club.

Heb je zin om een actieve bijdrage te leveren, ben je enthousiast, spontaan, sociaal ingesteld en niet vies om “figuurlijk” je handen vuil te maken, meld je dan aan en stuur een mail naar:

 of .

Wij nemen persoonlijk contact met je op!
Bij voorbaat dank voor je reactie,

Met vriendelijke groet,

Denise Hoogerwerf
Voorzitter All Fazer-MT Club Nederland