14 augustus: Midden-Brabant Rit

aankondigingen en aanrijroutes. opmerkingen en bedankjes voor de uitzetters

Plaats reactie
Gebruikersavatar
bm72736
35 kW
Berichten: 20
Lid geworden op: ma 10 mei, 2021 20:11

14 augustus: Midden-Brabant Rit

Bericht door bm72736 »

Bij deze wederom voor iedereen centraal gelegen route zou het mooi zijn als er nog wat meer mensen aanhaken. Maar gezien we nog midden in de vakantie-periode zitten, is het ook begrijpelijk dat dat niet voor iedereen mogelijk is. Dat geldt in elk geval voor mezelf, ik kan er deze rit helaas niet bij zijn.

De weersverwachting is zonnig en rond de 32 graden, zorg ervoor dat je iets van drinken bij je hebt voor onderweg. Het kan behoorlijk heet worden. Maar niks mooier dan op de motor te zitten met een prachtig zonnetje boven je helm!

Let op als je het .gpx bestand hebt gedownload. Deze heeft (hoewel het de lading dekt) de ietwat verwarrende naam: Track-Tussen Lek en Waal '22.

We hopen jullie te zien a.s. zondag!
Gebruikersavatar
bm72736
35 kW
Berichten: 20
Lid geworden op: ma 10 mei, 2021 20:11

Re: 14 augustus: Midden-Brabant Rit

Bericht door bm72736 »

Ik zie dat het linkje voor de route in de Agenda niet werkt. Althans, er staat alleen "Routes downloaden" maar geen link. Je kunt deze downloaden door op de website onder het kopje Leden login en vervolgens Routes te kiezen. Daar staan alle routes voor dit seizoen.

Nog enkele tips voor het importeren van de route op je navigatie systeem:

- Op de website staan .zip-bestanden, deze kun je openen door op het bestand te dubbelklikken. Daarna zie je het .gpx bestand wat erin zit. Dit moet je vervolgens op je navigatie-systeem zien te krijgen.
- Voor TomTom gaat dat het makkelijkst door het te importeren in MyDrive (de route website van TomTom). Als het goed is wordt deze dan automatisch met je TomTom gesynchroniseerd.
C_Hoon
35 kW
Berichten: 12
Lid geworden op: zo 16 aug, 2015 22:12

Re: 14 augustus: Midden-Brabant Rit

Bericht door C_Hoon »

Mooie rit samen met Marc en Frank, jammer dat we maar met 3 waren maar desondanks wel gezellig.
Ook wel begrijpelijk dat er maar weinig aanmeldingen waren, het is natuurlijk nog vakantietijd en het was ook eigenijk veel te warm. Wij hebben vanwege de warmte de rit na de lunch ook wat ingekort.
Marc en Frank, bedankt voor de gezellige rit.

Kees
Plaats reactie