Nieuwe WhatsApp chatgroep

  

Sinds vorig jaar wordt binnen de club naast het forum ook veel gebruik gemaakt van WhatsApp. We hebben daarvoor de chatgroep “Ritten Landelijk All Fazer-MT Club” in het leven geroepen. Deze wordt vanaf het begin af aan al veel gebruikt, echter het blijkt dat deze niet alleen voor het afstemmen van ritten wordt gebruikt maar ook voor andere zaken waar dan weer veel op gereageerd wordt. Veel mensen zullen dit waarschijnlijk niet als een probleem ervaren, maar om mensen toch de keus te geven of zij daarvan deelgenoot willen worden introduceren we een nieuwe chatgroep “Chatgroep All Fazer-MT Club”.

Het doel van de twee groepen is:

  • Ritten Landelijk All Fazer-MT Club:
    Deze groep wordt gebruikt voor communicatie rondom de officiële ritten van de club. Aanmelden voor een rit altijd via de agenda en/of website.
  • Chatgroep All Fazer-MT Club:
    Deze groep kan worden gebruikt voor allerhande zaken anders dan het afstemmen van ritten. Voor communicatie rondom de (officiele) clubritten gebruik de groep “Ritten Landelijk All Fazer-MT Club”.

Om het makkelijker te maken voor iedereen wordt iedereen die lid is van de Ritten-groep ook automatisch toegevoegd aan de nieuwe Chat-groep. Heb je daar geen behoefte aan dan kun je jezelf eenvoudig afmelden via WhatsApp. Een tip: je kunt deze groep ook “dempen” via de groepsinstellingen (klik op het Fazer-logo en zet Dempen aan) zodat je wel de berichten kunt lezen maar geen waarschuwingen en geluiden ontvangt.

Op de ALV vorig jaar was er ook nog sprake van dat er 3 regionale groepen in het leven zouden worden geroepen, maar daar lijkt achteraf eigenlijk geen behoefte aan te zijn. Daarom stellen we de landelijke ritten-groep nu ook open om onderling ritten af te spreken. We zullen kijken hoe dat gaat, mocht er later toch behoefte zijn aan nog een aparte groep dan kunnen we die altijd weer aanmaken.

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.