Motorbeurs 2019

  

 

Motorbeurs 2019

 

Beste  ,

 

Van donderdag 14 t/m zondag 17 februari 2019 zal de club weer aanwezig zijn op de Motorbeurs in Utrecht. Het duurt nog even maar….. voor je het weet is het weer zover!

De All Fazer-MT Club staat, samen met de andere merkenclubs, in hal 10. Net als afgelopen jaren staan wij op stand nummer A036. Deze lokatie is op een hoek waardoor de stand van de AFMCN goed op kan vallen.

De bedoeling is dat we ons laten zien aan motorrijdend Nederland, gelijkgestemden overtuigen om lid te worden van de club, een rustpunt zijn voor huidige (en nieuwe) leden en vragen over allerlei gerelateerde zaken kunnen/proberen te beantwoorden.

Omdat je met meerdere leden aanwezig bent op de stand is er altijd wel iemand die de bezoeker te woord kan staan. Wij hopen dat je ons wilt helpen de beursstand van onze club ook aankomend jaar weer tot een succes te maken.

Nu we aardig op tijd zijn met deze oproep kun je de beursdata vrij houden in je agenda of nog beter…., alvast doorgeven welke dag(-en) je beschikbaar bent voor de club ; )

Heb je hier wel zin in? Geef ons dan s.v.p. vóór 6 januari 2019 door welke dag je dan kunt helpen? Het is mogelijk om een voorkeur dag op te geven. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Er is, naast vrije toegang, een bescheiden onkostenvergoeding beschikbaar.

Wij staan zoals altijd open voor jullie ideeen over de inrichting, de uitstraling, de voorzieningen, etc.


Gedurende de 4 beursdagen zijn er elke dag ca. 6 mensen nodig om de boel draaiend te houden en daarnaast ook nog beurstijd voor jezelf te hebben.

Openingstijden zijn op:

  1. Donderdag van 10:00 – 21:00 uur
  2. Vrijdag van 10:00 uur – 22:00 uur
  3. Zaterdag van 10:00uur – 18:00 uur
  4. Zondag van 10:00 – 18:00 uur
  5. Voor de opbouw op woensdag 13 februari (18:00-20:00 uur) hebben we ook een paar mensen nodig.
  6. De afbouw is zondag 17 februari om 18:00-20:00 uur. Wij rekenen er op dat dit gedaan zal worden door de stand bemanning van die zondag.

Stuur je reactie naar ons via:

Als je eerst meer wilt weten over de gang van zaken horen wij dat graag.

Zonder jullie hulp lukt het zeker niet, dus geef je aub snel op!

Alvast hartelijk dank!

 

met vriendelijke clubgroet,

Motorbeurs organisatie