Leden poll winteractiviteit

  

In navolging van de succesvolle vorige poll lijkt het ons een goed idee om op dezelfde laagdrempelige wijze te inventariseren of er binnen de club behoefte is aan een moment om ergens in de wintermaanden bij elkaar te komen voor een praatje, een hapje en een drankje en zo ja in welke vorm we dat dan het beste kunnen doen.

De poll is te vinden via de volgende link:

https://strawpoll.com/polls/NoZrLK3akn3

Alvast bedankt voor jullie medewerking,
namens het bestuur,

Bob Muller

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.