Jubileum AFCN-AFMCN

  

        

20 jarig Jubileum AFCN – AFMCN

 

Beste Contributieleden ,

 

Van harte gefeliciteerd allemaal! 19 mei vieren we het 20 jarig bestaan van de AFCN/AFMCN. Best wel bijzonder dat een groep mensen zo lang bij elkaar weet te blijven om hun passie voor het sportief motor-toeren met elkaar te delen en zo lang levend weet te houden. We kunnen terugkijken op veel mooie dagritten, weekend-evenementen, technische workshops en niet te vergeten prachtige motorvakanties in de bergen!

Ik durf niet te wedden hoeveel uitsmijters, kroketten, schnitzels, hamburgers en glazen bier daarbij zijn verorberd, maar het zullen er heel wat zijn geweest. Om de traditie hoog te houden van het combineren van motorrijden met lekker eten en drinken heeft het bestuur in al haar wijsheid besloten om het 20 jarig bestaan te vieren met een buffet in aansluiting op de jubileumrit.    

MELD JE AAN VOOR HET BUFFET !  (alleen geldig voor contributieleden)

LET OP : Deze aanmelding staat GEHEEL LOS van de aanmelding voor de jubileumrit zelf!  Voor de aanmelding van de rit volgt te zijner tijd nog een afzonderlijk bericht op het forum en een FazerFlits, maar in verband met de reservering is het noodzakelijk dat belangstellenden zich al eerder aanmelden voor dit Jubileum-Buffet.

De persoonlijke bijdrage aan de kosten van het buffet inclusief drank bedragen EUR 17,50 p.p. De rest komt voor rekening van de club. Ook als je niet aan de jubileumrit deelneemt, kan je je gewoon aanmelden voor het Jubileum-Buffet.   

Nadere details over het buffet:
Restaurant: Camping Meck, Scherpenzeelseweg 7, 3953 MA MAARSBERGEN.
Telefoon: 06.12396135 
Website:  https://www.meck.nl/feesten
Aanvangstijd: circa 16:00-16:30
Eindtijd: circa 21:00-21:30
Bijzonderheden: Allergieën doorgeven bij aanmelding !!!

AANMELDEN: Kan alleen via mail aan: 
Uiterste datum: 10 mei 2019