Extra Fazerflits Fazer weekend

  

Fazer weekend najaar 2022

Fazer weekend 26 t/m 28 augustus

Beste leden,

Komende vrijdag start er weer een nieuwe editie van het Fazerweekend. Voor mij de eerste keer dat ik erbij mag zijn, alle verhalen aangehoord hebbende heb ik er hoge verwachtingen van! Niet in de laatste plaats omdat ik veel clubleden ook eens in het echt mag ontmoeten.

Even praktisch, we vertrekken weer zoals altijd vanuit Mechelen. Op vrijdag 26 augustus verzamelen we om 09.30 uur en vertrekken om 10.30 uur van hotel De Oude Brouwerij, Hoofdstraat 53, 6281 BB Mechelen.

De routes zijn vandaag nog aangepast aan de huidige situatie, aangaande wegopbrekingen en andere verstoringen die ons motor rijgenot zouden kunnen vergallen. Mocht je de routes al op je navigatie systeem hebben staan verdiend het aanbeveling deze nog een keer te updaten.

Ik verzoek een ieder die NIET vanuit Mechelen vertrekt dit hier op het forum aan te geven, zodat we weten wanneer we compleet zijn.

Zorg svp voor een volle tank!

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.