Evaluatie Motorbeurs 2020

  

Evaluatie Motorbeurs 2020

Beste  ,

Met de deelname van de Motorbeurs Utrecht nog vers in het geheugen is het voor de club goed om even stil te staan bij wat er goed ging, wat er voor verbetering vatbaar is en wat we niet meer moeten willen. Ofwel een evaluatie van de beursdeelname.
Dankzij de hulp van een groep leden heeft de All Fazer-MT Club Nederland ook dit jaar kunnen deelnemen aan de motorbeurs. Wij willen jullie via deze weg bedanken voor jullie tijd en geweldige inzet. Zonder jullie hulp zou deelname niet mogelijk zijn.
De motorbeurs heeft dit jaar 90.000 bezoekers getrokken. Een aantal daarvan zijn clubleden of potentiële clubleden. We hebben niet bijgehouden hoeveel clubleden de stand bezocht hebben maar willen wel graag weten wat ze ervan vonden en of het een behoefte vervult. Bijvoorbeeld een praatje maken, wat drinken of jassen en tassen opslag. Dit jaar hebben we 8 nieuwe leden kunnen werven tijdens de motorbeurs. We hopen dat ze zich bij de club thuis zullen voelen.
Ook hebben we leuke gesprekken met allerlei bezoekers gehad. De interesse is er wel, of dat nog uitmond in een lidmaatschap zal later blijken.

Invullen evaluatie formulier en verzenden!

Het invullen van het evaluatieformulier neemt enkele minuten in beslag en geeft ons bruikbare informatie voor de toekomst. Graag rekenen wij op jullie tijd en hulp.
Het evaluatieformulier kan je downloaden via één van de onderstaande linken
(Website AFMCN, wel inloggen met je account), document aanklikken en dan de optie downloaden kiezen)
https://www.fazer.nl/wp-admin/admin.php?page=memphis-documents.php&mdocs-cat=mdocuments#

(Google drive van de club, na aanklikken wordt het document geopend en kan je deze downloaden door rechtsboven op het 3e icoontje, (pijltje) te klikken,)
https://drive.google.com/file/d/10xAa8S4NMsdszvmiUotu8-TAg7Ur41LF/view?usp=sharing

De beste methode is om het, (word) document te downloaden en dan in te gaan vullen, opslaan en dan te mailen. (Het document kan je als attachment bij de mail toevoegen of gewoon de gehele, ingevulde inhoud kopieren naar het klembord en dan plakken in de mail)
Mail adres:

(Mocht GEEN van bovenstaande methodieken lukken, neem dan even contact op met , dan krijg je het document via de mail aangeleverd)

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!
met vriendelijke clubgroet,

Rik Binkhorst en Ada Smith-Verheul A.K.A Motorbeurs organisatie AFMCN