Dolomieten reis 2020 wordt verplaatst naar 2021

  

Het is wachten op een regelgeving, nieuw decreet van de overheid...wat mag wie wel en niet en hoe…..

——————————————————————————————————————–

Maurice schrijft,

Ze hebben het hier in Molveno gisteren bij Molveno Holidays  (dat is een club van hotels, kabelbaan, berghutten, barretjes, restaurantjes, etc) gehad over openen per vrijdag 12 juni. Ik vond dat mooi klinken, maar nogmaals…zo lang er vanuit de regering niets besloten is….kunnen we plannen wat we willen maar nog niets concreets beslissen. Ook wij zitten natuurlijk met de vragen hoe en wat als we open mogen…

Maar goed… stel we gaan open….

Dan zouden de Italiaanse regels van Corona toegepast moeten worden, dat is dus veel met mondkapjes lopen, 1 meter afstand en zoveel mogelijk contact vermijden.

In theorie (en ook in de praktijk) zou het dus wel mogelijk zijn. Onze ruimtes (restaurant en bar) zijn ruim genoeg om mensen uit elkaar te kunnen zetten. Echter, hoe denken jullie het op te lossen op de kamers? Voor een stel maakt het niet uit natuurlijk, maar gaan jullie gasten/leden akkoord om een kamer te delen (en dus ook badkamers) met een maat of onbekende? Normaliter zou dit geen probleem zijn, maar nu is de kans op besmetting van de ene kamergenoot op de andere wel aanwezig. Dit is iets waar wij als hotel niets aan kunnen doen.

En op het terras…1 meter uit elkaar…in het restaurant en de bar….1 meter uit elkaar zitten… om dit te visualiseren vind ik al heel apart…dus… in de praktijk kunnen wij ons ook wel voorstellen dat jullie op deze manier niet jullie vakantie willen vieren.

Omdat wij staan achter het verzorgen van een vakantie, het verzorgen van een fijne tijd, ontspannen, relaxed en vooral plezierig…zullen wij dan ook begrijpen als jullie van de vakantie af willen zien. Ook zonder negatief reisadvies, willen wij jullie de kans geven deze vakantie te verzetten. Als jullie dan beslissen om het voor nu te annuleren kunnen we dus aanbieden om de aanbetaling te laten staan voor later dit jaar of volgend jaar. Zodoende hebben jullie er in ieder geval geen kosten aan en weten wij dat we jullie die mooie week nog mogen verzorgen.

Flexibiliteit is in deze periode wel gewenst lijkt ons 😉

——————————————————————————————————————–

Gezien de omstandigheden en de te verwachten maatregelen lijkt het mij verstandiger om onze reis naar de Dolomieten te verplaatsen naar volgend jaar. Op een paar stellen na moeten de meeste leden een kamer delen en dat kunnen we gezien de huidige omstandigheden niet doen. Er zijn ook leden die om medische redenen ervoor zullen moeten kiezen om niet mee te gaan. Ook qua voorbereiding voor de heen en terugreis is het nu niet mogelijk om iets te regelen. De meeste leden waren van plan om extra overnachtingen in Duitsland te boeken. Na veel wikken en wegen heb ik besloten deze reis te verplaatsen naar volgend jaar.

Dolomieten reis wordt verplaatst naar dezelfde periode volgend jaar. Het wordt dan zondag 13 juni t/m zaterdag 19 juni 2021.

m.v.g. Patrick