Even voorstellen

  

Beste ,

De eerste bestuursvergadering is achter de rug waarmee wij ons nog even officieel aan jullie willen voorstellen.

Lex Stax – voorzitter

Sinds 1998 rijd ik Fazer en sinds 1999 ben ik betrokken bij de Fazer-club! Samen met de legendarische Frans Verbraak behoor ik tot de oprichters van dit illustere gezelschap. Mijn naam is Lex Stax en sinds kort mag ik jullie voorzitter zijn. Ik ben 58 jaar en woon in de prachtige provincie DrenTThe! Dat is vlakbij Duitsland waar je toch net even lekkerder motor kan rijden dan in Nederland. 

Mijn oer-Fazer heb ik 1998 nieuw gekocht. Deze gouden machine heb ik nog steeds. Hij staat naast een BMW R1200R in de garage. De Fazer 600 loopt nog steeds prima. Maar de BMW heeft toch meer toerkwaliteiten. Dus die gebruikt toch echt het meeste. Graag ga ik motorrijen, uitsluitend voor het plezier. En dan het liefst ook meteen een flinke afstand. Als ik dat niet doe werk ik als zelfstandig adviseur. Ik houd me bezig met milieu en duurzaamheid, asbest en project-, proces- en programmamanagement. 

In 1999 is de club opgericht. Dus wat mij betreft zorgen we er met zijn allen voor dat we over enkele jaren op grootse wijze ons 25-jarig bestaan vieren! Continuïteit van de club is ook de belangrijkste reden om in het bestuur te gaan. Ik ben blij met de andere bestuurders en met de commissies die we hebben. Zij stoppen hun vrije tijd erin om voor ons allemaal lekker rijden in Fazer-verband mogelijk te maken. Want het rijden in Fazer-verband is al sinds 1999 een groot plezier. 

Hans Verschuren – vice-voorzitter / algemeen bestuurslid

Achter de nieuwe Kawasaki Versys 1000 in 2021.

Ik ben Hans Verschuren en sinds 2004 lid van de Fazerclub. Ik ga dit jaar, na ruim 45 overheidsjaren, stoppen met werken en dat is ruim voor mijn AOW leeftijd van 67 jaar.

Ik heb vanaf 2004 twee Fazers (FZS1000 en FZ1) gereden en ben in 2013 overgestapt op een ander merk motorfiets, een Triumph Explorer. Daarna weer even een Yamaha FJR gereden. Sinds vorig jaar verplaats ik me op een Kawasaki Versys. Ik gebruikte de motor voor woon-werk en fun ritten. Dat eerste valt weg dus zullen het alleen nog maar fun ritten gaan worden en daar word ik erg blij van. Ik reed ruim 10 duizend km per jaar en ben benieuwd hoeveel dit er nu gaan worden. Ik ga meestal met het Fazerweekend mee en rijd verschillende dag ritten mee. Helaas ga ik dit jaar geen enkel motorweekend met de Fazerclub mee. 

Ik ga wel mee naar de Dolomieten. Ik kom uit de Bollenstreek dus moet voor de betere ritten meestal wel een stukje rijden.

Ik ben in het bestuur gestapt omdat ik niet wil dat deze mooie en gezellige club verloren gaat. Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad binnen deze club. Ik ga de rol van vice voorzitter/algemeen bestuurslid uitvoeren.

Ron van den Berg – penningmeester

Al bijna 26 jaar in het bezit van mijn motorrijbewijs maar pas een kleine 3 jaar actief als toerrijder, Mijn naam is Ron van den Berg en ik ga de komende tijd de functie van penningmeester bekleden bij deze fantastische club waar ik inmiddels 2 jaar lid van ben, Ik bestuur momenteel een Kawasaki Z900 die echter wel wordt omgewisseld voor een mooie Italiaanse schoonheid. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn leiding geven aan team van enthousiaste inspecteurs die aan boord van zeeschepen en binnenvaarttankers de overslag van brandstoffen controleren. Ik hoop van harte mijn steentje te kunnen bijdragen zodat de Fazer MT club nog lang kan blijven voortbestaan, Ik wens jullie allemaal veel plezier en veilige kilometers …. Tot ziens, Groeten Ron……Better be safe than Sorry 😉

Bob Muller – secretaris

Ik ben 53 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik vind het een prachtige motor om te zien en hij rijdt ook als een trein. Geprobeerd om direct al veel kilometers te maken, eerst in de buurt, om later ook op eigen houtje door Nederland te toeren. Tot ik via via bij de Fazer club terecht kwam, ook in clubverband. Ik was meteen al verrast door de ontspannen sfeer binnen de club. Veel buitenlandritten heb ik er nog niet op zitten. Dat wordt mijn volgende uitdaging. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Inmiddels werk ik al 7 jaar als IT-Consultant bij netbeheerder Enexis in Den Bosch. Toen mij werd gevraagd of ik een bestuursfunctie wilde bekleden kon ik eigenlijk geen nee zeggen. Zo’n mooie vereniging mag niet verloren gaan. Fijn om te zien op de ALV dat de meeste mensen dezelfde mening zijn toegedaan!

Hans Ras – algemeen bestuurslid

Na 10 jaar met een Fzs 600 rondgereden te hebben. Schafte ik een FZ6 aan. Bij de zoektocht naar een vervanger voor de Fzs kwam ik op de site terecht van de Fazerclub en ben toen lid geworden. Na een jaartje kon de Fz mij toch niet bekoren en moest het veld ruimen voor een Fz 8. Toen kwam in 2015 de MT 09 tracer, en nu na bijna 7 jaar is het tijd voor de laatste telg de Tracer 9 GT. Dus nu eens kijken wat ik voor de club kan betekenen al algemeen bestuurslid. De meeste zal ik wel tegenkomen op de club weekenden, waar ik bij beide aanwezig zal zijn. In tegenstelling tot de toertochten, die worden wel een dingetje kwa kilometers, maar ja, dat heb je als je 80 km boven Amsterdam woont.

Hartelijke groeten,

Bob Muller

Secretaris

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.