Belangrijke mededelingen!

 

Beste ,

Het is alweer even geleden dat er een FazerFlits geplaatst is met ritten, mededelingen, en andere informatie. Maar langzaam nadert het motorseizoen weer! Het bestuur en de commissie hebben niet stilgezeten. Er is hard gewerkt aan diverse zaken!

Contributie

Zoals jullie wellicht al gezien hadden, hebben wij voor komend jaar de contributie verlaagd. Het bestuur vond dit wel zo eerlijk aangezien vele ritten verplaatst waren of niet waren doorgegaan. Ook is er geen motorbeurs in 2021, dus de kosten zullen uiteindelijk ook lager uitvallen. Wij weten nog niet of de contributie zo blijft, dat hangt namelijk van het volgende af…!

Enquête

Het bestuur heeft besloten een interessepeiling te houden middels een enquête. Zo kunnen alle leden (anoniem) een mening delen! Dit gaat over de dag- en buitenlandritten, sociale aspecten, de contributie, evenementen enzovoort! Het kost niet veel tijd, hoogstens 5 minuten om de vragen in te vullen. Het leuke van alles is, er worden enkele prijzen verloot onder de leden die meegedaan hebben. Let op! Dit is dus echt alleen voor leden van de All Fazer – MT Club Nederland.

Welke prijzen zijn er? Je kunt kans maken op een F-lite MegaLight 140 thermoshirt, een Muc-Off Bike Care Essentials Kit en een Nuvoclean Helmetfresh Natural Helmreiniger. Dat is niet verkeerd, toch? Deze prijzen worden 100% gesponsord door Chromeburner. Mocht je nou het thermoshirt winnen, betekent het dat het in jouw maat geleverd wordt! Zou anders ook een beetje lullig wezen als je je prijs niet past. 🙂

Link naar enquête:   https://www.survio.com/survey/d/R5D4N5J1U3A9P8K6T

Wachtwoord:        AFMCN2021

Mocht je vragen hebben over de enquête of over de contributie, dan kun je een mail sturen naar en wij zullen deze proberen z.s.m. te beantwoorden. Je kunt de enquête invullen t/m zondag 21 februari, daarna gaan wij alle meningen op een rijtje zetten. Dit namelijk i.v.m. de….

Algemene ledenvergadering op 13 maart (ALV).

De ALV gaat er heel anders uit zien dan wij gewend zijn. In verband met de Corona-crisis, hebben wij besloten de ALV via een Zoom meeting te houden. Het ziet er op het moment nog niet zo rooskleurig uit dat we een lunch erbij kunnen organiseren op onze bekende en vertrouwde plek. Maar er ligt een verplichting om eens in het jaar een ALV te houden. Deze word in 2021 via een Zoom meeting gehouden op zaterdag 13 maart! Momenteel is het bestuur druk bezig om te zorgen dat een Zoom meeting vlekkeloos kan worden gehouden. Een officiële uitnodiging volgt later via een FazerFlits waarin ook de link gedeeld wordt naar de Zoom meeting.

Tijdens de ALV worden ook de winnaars bekend gemaakt van de enquête! Reserveer dus alvast een plekje in de agenda hiervoor. De ALV gaat geen hele dag duren, naar schatting zullen wij alleen in de ochtend bezig zijn.

Hoe gaat het jaar er een beetje uitzien?

Het nieuwe motor seizoen staat weer voor de deur. Nog even en we kunnen weer rijden met elkaar! Tenminste, laten we het hopen. We zien wel welke ritten niet door kunnen gaan en/of verplaatst moeten worden. Duimen dus voor geluk! De komende ALV zal noodgedwongen nog virtueel zijn in verband met de Corana-crisis, maar laten we hopen dat we dit jaar het volledige programma kunnen afwerken. We hebben ondanks alle onzekerheden weer een volledig programma gemaakt voor het nieuwe jaar, alsof er geen Corona bestaat. We hebben weer 10 dagritten uitgezet en een Hemelvaart- en Fazerweekend. Zoals jullie uit bijgaand plaatje kunnen zien hebben we voor de dagritten een mooie spreiding over het land kunnen maken, zodat er ‘voor elk wat wils’ is. We hopen dat het iedereen aanspreekt. Tijdens de jaarvergadering zullen we één en ander nog toelichten.

Houd ook het forum in de gaten, binnenkort zal er extra informatie geplaatst worden m.b.t. het Hemelvaartweekend!

(Met dank aan Frank Ouddeken voor deze tekst)

Wij hopen zo iedereen voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Wij vanuit de commissie en het bestuur wensen iedereen voor nu heel veel gezondheid en sterkte toe in deze bizarre periode, en laten wij maar hopen dat het mooie motorseizoen weer snel mag beginnen!

Home - ChromeBurner

Chromeburner gebruikt de kortingscode niet meer, aangezien hier veel misbruik van gemaakt werd. Zij zijn bezig met een alternatieve manier om korting te verlenen zodat alleen de leden van de club gebruik kunnen maken van hun fantastische aanbiedingen! Later meer hierover.

One thought on “

Geef een antwoord