Binnenkort 25-jarig jubileumfeest

  

Geloof het of niet, maar onze club bestaat dit jaar alweer 25 jaar! Kort na Hemelvaart is het tijd voor het jubileumfeest van onze 25-jarige All-Fazer MT-Club Nederland! Op de ALV is hier al het een en ander over gepresenteerd, in deze nieuwsbrief meer informatie hierover.

Het Jubileumfeest wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2024 bij Camping MECK in Maarsbergen. We vieren dat met BBQ, een hapje en een drankje en een hoop gezelligheid. We hopen natuurlijk op een grote opkomst! Zowel leden als oud-leden zijn van harte welkom. De aanrij-routes staan inmiddels op de site en zijn (als je bent ingelogd) hier te downloaden. Voor wie het leuk vind om samen te rijden kan je het beste afspreken via de WhatsApp Ritten Landelijk-chat of via het forum op de website.

Ondanks dat we het grootste gedeelte van de kosten uit de clubkas kunnen betalen vragen we wel een eigen bijdrage, dit mede om te voorkomen dat mensen die zich aanmelden op het laatste moment afzeggen terwijl wel de cateraar betaald moet worden.

In het kort de belangrijkste gegevens op een rij:

Locatie: Camping MECK
Plaats: Scherpenzeelseweg 7, Maarsbergen
Wanneer: zaterdag 18 mei, van 17 – 20.30 uur
Start BBQ: om 18 uur
Eigen bijdrage: 17,50 euro
vooraf te betalen via de rekening van de club (betaallink)
Routes: https://www.fazer.nl/login/routes/

We hopen jullie allemaal te zien!

Bestuur All Fazer-MT Club Nederland

About Bob Muller

Ik ben 55 jaar en woonachtig in Goes in het rustige en prachtige Zeeland. Naast motorrijden hou ik van muziek, bordspellen en hardlopen. In 2020 heb ik mijn motor rijbewijs gehaald om als eerste motor een Yamaha FZS600 (bj 2004) aan te schaffen. Ik hou ervan om minimalistisch op reis te gaan, als het nodig is met een tentje achterop. Ik gebruik mijn motor af en toe ook wel voor woon-werk verkeer maar haal daar toch minder plezier uit. Komt misschien wel als het mooier weer wordt. Ik vervul momenteel de rol van secretaris binnen de All Fazer - MT Club Nederland.