Tourtocht nr.3 2019

Zondag 23 Juni,
Brabant Limburg route

 

Beste  ,

Na een schitterend Hemelvaartweekend en een heerlijk hotel in het Duitse Nassau gebied staat de volgende dagtocht alweer voor de deur. In de traditie van dit jubileumjaar hebben we weer een mooie route uit het verleden opgepakt. Dit keer op de grens van Brabant en Limburg door het Peel en Maasgebied. Voor de verandering rijden we hem dit keer in omgekeerde richting. De route is 175 km lang en in twee gelijke delen verdeeld. De start is bij het Van der Valk Hotel Uden-Veghel, Rondweg 2, 5406 NK Uden. Na 88 km lunchen we in het welbekende Eethuis De Rozentuin, Beeselseweg 27, 5995 AR Kessel. Het tweede deel brengt ons over een afstand van 87 km naar het eindpunt bij de McDonalds in Cuijk, Raamweg 3, 5431 NH Cuijk.

Voorbeeld route deel A en deel B.


Startpunt en evt. extra mededelingen:

  • Verzamelen vanaf 09:30u.
  • Startpunt: Van der Valk Hotel Uden-Veghel, Rondweg 2, 5406 NK Uden.
  • Totale lengte rit: 175 km.
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

 

Extra mededeling(en)!

  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Tankstation bij Startpunt: Looweg 5, 5406 PL Uden.
  • Houdt je aan de Regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen, kan het druk zijn, houdt rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Lunch:

De Lunch nuttigen we in Eethuis De Rozentuin, Beeselseweg 27, 5995 AR Kessel. Hopelijk kan dat weer buiten op het terras. Er is naast het Pannekoeken en Pizza assortiment nog voldoende keus voor wat anders klik op het woord lunchkaart.
Parkeerplaats is tegenover het pand!


Route informatie

We doen zo weinig mogelijk steden en dorpen aan en slingeren ons vanuit Uden naar het zuiden/oosten door de Peel om in Kessel aan de Maas te lunchen. Het tweede deel brengt ons naar het eindpunt bij de McDonalds in Cuijk, Raamweg 3, 5431 NH Cuijk.

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Een hele mooie route! Meld je aan via site van de AFMCN!
Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de Agenda op de website  zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden) , check de berichten op de website of het Forum

 

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN

 

 

 

 

 


Geef een antwoord