Tourtocht nr.4 2019

Zondag 19 Mei,
Jubileumrit en aansluitend, (optioneel) een Jubileum-buffet

Beste All-Fazer-MT-Club feestvierders,

Op het Forum en in een voorgaande FazerFlits, was het evenement van het Jubileum-buffet al aangekondigd. Je moet je voor het buffet afzonderlijk aanmelden (voor 10 mei!), los van de deelname aan de jubileum-rit zelf! Maar jullie hebben natuurlijk nog wel de traditionele aankondiging van de dagroute zelf tegoed.

We hebben voor de leden een route in het midden van het land rond Utrecht uitgezet, zodat het voor iedereen een beetje bereikbaar is. We hopen dan ook op een grote opkomst. De route is niet al te lang met een A-deel van 80 km en een B-deel van 108 km. Zo blijft er hopelijk genoeg tijd over om ook wat bij te praten met clubleden die we minder vaak bij de dagritten ontmoeten.

LET OP: download de laatste versie van de route (versie 3.0 dd 26-04-2019)  De route is namelijk twee keer aangepast voor zowel het A als B-deel vanwege de verplaatsing van het lunchadres én de locatie voor het buffet.

We verzamelen vanaf 9:30 met volle tank, bij Starbucks De Meern (A12), Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht. Na de koffie vertrekken we om uiterlijk 10:30u.


Startpunt en evt. extra mededelingen:

  • Verzamelen vanaf 09:30u.
  • Startpunt:  Starbucks De Meern (A12), Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht.
  • Starbucks is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeer mogelijkheden en een welkomstdrankje is inbegrepen bij de rit! (koffie, thee, frisdrank).
  • Totale lengte rit: 188 km.
  • Uiterste vertrektijd: 10:30u.
Tankstations in de buurt van het startpunt! Tankstations in de buurt van het startpunt! Actuele weersinformatie startpunt! Actuele weersinformatie startpunt!

Extra mededeling(en)!

  • LET OP: download de laatste versie van de route (versie 3.0 dd 26-04-2019)  De route is namelijk twee keer aangepast voor zowel het A als B-deel vanwege de verplaatsing van het lunchadres én de locatie voor het buffet
  • Zorg dat je een volle tank hebt voor aanvang van de rit!. (advies: zorg dat je in ieder geval een actieradius hebt van 250km).
  • Houdt je aan de Regels (etiquette), voor het rijden in groepen!
  • Op veel wegen, kan het druk zijn, houdt rekening met de mede weggebruikers, (voetgangers, recreatieve fietsers, wielrenners en ander verkeer).
  • Let op!  Sommige wegen zijn mogelijk glad, door modder, grind ed. Pas op deze wegen je snelheid en rijstijl aan.

Lunch:

De lunch nuttigen we in Restaurant De Eemlust, Eemweg 72, 3741 LC Baarn
Er is een uitgebreide lunchkaart beschikbaar. Klik op het woord lunchkaart.
Parkeermogelijkheden zijn er voldoende!


Route informatie

We rijden met de wijzer van de klok mee om Utrecht heen via Harmelen, Haarzuilens en Kockengen naar de Vecht. Via de Lage Vuursche bereiken we ons lunchadres
Na de lunch rijden we om Amersfoort heen, steken de Utrechtse heuvelrug over naar Vianen om nog even lekker de Lekdijk terug te nemen tot Amerongen. Vandaar rijden we naar het Jubileum-buffet bij Camping Meck, Scherpenzeelseweg 7, 3953 MA MAARSBERGEN.

Meld je aan voor de Jubileum-rit en natuurlijk ook voor het buffet!

(Met dank aan Frank Ouddeken voor de tekst)


Jubileum-Buffet aanmelding:
Vergeet je niet je aan te melden via en de eigen bijdrage (€ 17,50) over te maken op NL10INGB000.82.38.826 t.n.v. Yamaha All Fazer Club met vermelding van je naam en ‘jubileum’.

Is je aanmelding en betaling niet vóór de 11e mei binnen dan helaas geen PARTY :sad10:
Ook wij hebben dit als uiterste datum om door te geven. Doen hoor!!  

(Met dank aan Ada Smith voor de tekst)


Een hele mooie route! Meld je aan via site van de AFMCN!
Zorg dat je erbij bent, want het wordt vast wederom een fantastische rit.
Meldt je s.v.p op tijd van tevoren aan, via de Agenda op de website  zodat wij bijtijds weten, hoeveel leden / motoren deel gaan nemen. Dit is noodzakelijk voor het bepalen van het aantal groepen en het reserveren voor de lunch.

Voor de laatste actuele info, (bv annulering rit door weersomstandigheden) , check de berichten op de website, het Forum of op de Facebook Ledenpagina van de AFMCN.

Wij wensen je een fijne, gezellige maar vooral ook veilige toertocht toe.
Toercommissie & Bestuur AFMCN


Geef een antwoord